Ahogy írtunk róla, lekergették a színpadróla Harley fesztiválon Dévényi Tibi bácsit, aki fellépése alatt Kis Grofó nótájával próbálta szórakoztatni a közönséget, amely azonban nem lelkesedett ezért. Most elmondja, mi is történt valójában: állítja, valóban voltak indulatok, de dobálózás nem történt. 

"Amikor Kis Grófo dala felcsendült, én már a színpadon sem voltam, lement az utolsó szám, a Lemezlovas, eldobtam az utolsó pöttyös labdát, majd önszántamból hagytam el a porondot, hiszen véget ért a koncertem, ami egyébként remekül sikerült. A technikusom rakta be a Kis Grófót, én akkor már a közelben sem voltam. Ő pakolta a cuccaimat, és egyszerűen meg akarta hallgatni ezt a számot, mert úgy kezdődik, hogy 'szegény vagyok'"- mesélte Tibi bácsi. 

Dévényi TiborFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Egy megosztó személyiség vagyok, sokan szeretik a zenémet, sokan nem, és ez így van rendjén. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen előfordulhat manapság egy fesztiválon – még ha valós dobálózás nem is történt –, ha mást nem, legalább Tibi bácsi korát és múltját tisztelniük kellett volna. Nem viselkedtek úriemberhez méltóan ezek az emberek. Engem nem bánt, hogy nem szeretik a dalomat, de így nem lehet viselkedni"  - nyilatkozott kis Grofó a Blikknek