Céline Dion nem gyászolja többé a férjét

Forrás: AFP -
gyász Céline Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan másfél éve már, hogy Céline Dion imádott férje távozott az élők sorából. A Grammy-díjas énekesnő ennyi idő után jutott komoly elhatározásra: ez biztosan jót fog tenni neki.

Szörnyű időszakon van túl Céline Dion. Másfél éve hunyt el imádott férje, René Angélil, majd két nappal később az énekesnő testvére is távozott az élők sorából. A Grammy-díjas énekesnő érthető módon teljesen összetört, hiszen mindkét szerettét a rák ragadta el tőle. Ennyi fájdalmat, ráadásul egyszerre nagyon nehéz elviselni, de az énekesnőnek sikerült összeszednie magát, és nemrég nagy elhatározásra jutott.

Céline Dion Forrás: AFP

Céline Dion úgy döntött, immár véget érhet a gyász időszaka, és jöhet egy boldogabb korszak. Levetette fekete ruháit, és színesbe öltözött, hogy a lelke is örömtelibb legyen. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy pillanatra is el tudná felejteni a hatalmas veszteséget, de az énekesnő harcos típus, és szeret élni, így nincs is más választása, mint hogy folytassa az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.