Bálványozzuk őket, felnézünk rájuk, míg ki nem derül, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint a többi, ha nem rosszabbak. Ez az öt híresség szinte biztosan rosszabb az átlagembereknél, hiszen az ő kezükhöz vér tapad: szerelmüket végezték ki a sztárok.

Oscar Pistorius

Oscar PistoriusForrás: AFP

2013-ban, éppen Valentin-napon lőtte agyon barátnőjét Oscar Pistorius paralimpikon, tárgyalását az egész világ figyelemmel kísérte. A sportoló végig ártatlannak vallotta magát, azzal védekezett, hogy betörőnek nézte kedvesét, ezért húzta meg a ravaszt. A paralimpikon nem viselte túl jól a tárgyalást, védekezése ellenére mégis szándékos emberöléssel vádolták meg, de csupán hat évet kapott.

Robert Blake  

Robert BlakeForrás: Getty Images

Az amerikai színész találta meg holtan a feleségét saját autójukban. Egy közös vacsoráról tartottak hazafelé, beültek az autóba, de Robert Blake még visszament az étterembe, mert otthagyta a fegyverét. Mire újra a kocsihoz ért, a felesége már halott volt, lelőtték. A gyilkossággal a színészt vádolták, mert nem volt felhőtlen a viszonya feleségével, úgy gondolták, így akart megszabadulni a nőtől, hogy egyedül nevelhesse közös gyermeküket. Közvetlen bizonyíték hiányában felmentették a színészt.

O.J. Simpson  

O.J. SimpsonForrás: Pool / AFP

Igazi médiaszenzáció volt az amerikai focista tárgyalása, szóról szóra mindent végigkövetett a sajtó. A sportolót volt felesége és annak barátja meggyilkolásával vádolták meg. Azzal gyanúsították, hogy a sportoló elment volt feleségéhez, és miután a nő ajtót nyitott, megkéselte őt, majd a barátját is. Végül elegendő bizonyíték hiányában felmentették Simpsont.

Brynn Hartman  

Phil Hartman és az őt meggyilkoló felesége, Brynn HartmanForrás: Getty Images

 A színésznő álmában gyilkolta meg férjét: amíg a népszerű színész, Phil Hartman aludt, felesége pisztolyt szorított a halántékához és három lövéssel végzett vele. Eközben a gyerekek a szomszéd szobában aludtak. Brynn tette után egy barátjához vezetett, neki mondta el sokkos állapotban, hogy mit tett. Együtt mentek vissza a helyszínre. Amint a barát megbizonyosodott a szörnyűségről, tárcsázta a rendőröket. Nem volt esélyük letartóztatni a nőt, ő ugyanis amire megérkeztek saját magával is végzett. Soha nem derült ki, hogy Brynn, miért gyilkolta meg a férjét.

Paul Snider  

Paul SniderForrás: AFP

 Az őrülten féltékeny férj azért végzett csodás feleségével, mert az el akart válni tőle. Paul Snider a gyönyörű modellt és színésznőt, Dorothy Strattent vette el. Dorothyt 17 évesen fedezték fel, Playboy-címlapokon és kisebb sci-fikben szerepelt. Paul a menedzsere volt, és rögtön bele is szeretett a szépségbe. Összeházasodtak, ám a színésznő ezután megkapta élete első filmszerepét, és összejött annak rendezőjével. Az őrülten féltékeny Paul nem bírta elviselni a veszteséget, meggyilkolta feleségét, majd saját magával is végzett.