Kozso üzlettársa, Hozso kitálalt a teaházról!

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso -
teaház áramlopás Hozso Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. 

Kozsót az egyik volt dolgozója gyanúsította meg áramlopással, és ezen kívül nagyon sok mindent elárult a teaházról, amik nem voltak rendben. A zenész ellen pontosan az a vád, hogy

trükközött a villanyórákkal, így nem annyit fizetett, amennyit az üzlet fogyasztott.

4 és fél millió forintos közműlopással gyanúsítják, amiért akár három év börtönt is kaphat. A volt munkatársa tálalt ki először, de most egy másik volt üzlettársa is elmondta, nem volt minden rendben a hellyel. A Kozmix billentyűse, Hozso tavaly vette át barátjától a teázót, de nem járt jól vele.

Kozso áramlopási ügye nem zárult le Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

Folyamatos viták, nézeteltérések voltak, egyszerűen idegileg nem bírtam tovább,

árulta el a Blikknek

Szitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBővült Schobert Norbiék családja: befogadtak egy macskát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170622-schobert-norbiek-befogadtak-egy-macskat.htmlSchobert Norbiék családja nagyon szereti az állatokat, annyira, hogy legutóbb egy kóbor macskán esett meg a szívük. Befogadták a kiscicát, és ő lett Norbi új társa! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoOsvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁrpa Attila őszintén mesélt a jelenlegi életéről http://www.life.hu/sztarok/20170622-zsufolt-mindennapjairol-meselt-arpa-attila.htmlÁrpa Attila durva dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoCseke Katinka szerint a világ alkalmatlan egy párkapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170622-cseke-katinka-szerint-nem-miatta-nincs-stabil-kapcsolata.htmlCseke Katinka nyers őszinteséggel mesélt arról, hogy szerinte mi a baj a mai férfiakkal és nőkkel. TV + SztárokOrigoMagánéleti titkairól vallott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170622-maganeleti-titkairol-vallott-vajna-timea.htmlVajna Timi Los Angelesben építi karrierjét, így csak ritkán tud találkozni férjével és szüleivel. Szerencsére megtalálták a módját annak, hogy áthidalják a távolságot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.