Kozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. 

Kozsót az egyik volt dolgozója gyanúsította meg áramlopással, és ezen kívül nagyon sok mindent elárult a teaházról, amik nem voltak rendben. A zenész ellen pontosan az a vád, hogy trükközött a villanyórákkal, így nem annyit fizetett, amennyit az üzlet fogyasztott. 4 és fél millió forintos közműlopással gyanúsítják, amiért akár három év börtönt is kaphat. A volt munkatársa tálalt ki először, de most egy másik volt üzlettársa is elmondta, nem volt minden rendben a hellyel. A Kozmix billentyűse, Hozso tavaly vette át barátjától a teázót, de nem járt jól vele.

Kozso áramlopási ügye nem zárult leForrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

"Fél évig vittem együtt a helyet Kozsóval, akinek papíron semmi köze nem volt a helyhez, mások kezében volt, mégis mindent vele kellett egyeztetni. Folyamatos viták, nézeteltérések voltak, egyszerűen idegileg nem bírtam tovább, és úgy döntöttem, hogy a nyugalmam és az egészségem fontosabb, mint a teaház, úgyhogy kiszálltam az egészből. Amikor az üzlettársammal együtt átvettük a helyet, felújítottuk, és olyan változtatásokat is eszközöltünk, amelyeket a hatóság írt elő. Rengeteg pénzt öltünk bele, de hittünk az egészben. Aztán sorra jöttek a problémák" - mondta a zenész, aki szerint minden Kozso hibája. "Úgy gondolom, hogy akármi is történt, Kozso hibája, hogy ekkora adóssága volt a helynek, ahogy az is, hogy lopással vádolták meg a teaházat. Folyt a nyomozás, és volt, hogy napokig kikapcsolták az áramot. Ott ültünk, és nem tudtak dolgozni az emberek" - árulta el a Blikknek a Kozmix billentyűse. Hozzátette, Kozso hozzáállásával is voltak problémák. "Amikor hívtam Kozsót telefonon, hogy mégis mi van, vagy nem vette fel, vagy nem mondott semmit. Ez jellemző volt rá. Ha megbeszéltünk valamit, hogy mi történjen, két perc múlva már mást akart, variált állandóan és ez egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy ő emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, idegőrlő volt. Többet nem szeretnék mondani, mert az üzlettársam még mindig perben áll Kozsóval" - zárta le a történetet Hozso. A lap Kozsót is kereste, de ő nem akart nyilatkozni, egyelőre mindent tagad.