Kamilla hercegné és Károly kapcsolata csak évtizedek után teljesedhetett ki, 2005-ben házasodott össze a pár, de az esküvőjük napja nem volt zökkenőmentes. Soha nem hallott titkok derültek ki a menyegzőről!

Kamilla hercegné rengeteget várt Károly hercegre, hiszen ők szinte a megismerkedésük óta szerelmesek voltak egymásba. Akkor mégsem lehettek egymáséi, hiszen Károly szülei nem tartották elég előkelőnek Kamillát ahhoz, hogy ő legyen a fiuk párja. 2005-ben jött el az ő nagy napjuk, ám ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, nem a felhőtlen boldogságról szólt az esküvőjük.

Kamilla és Károly nagy napja nem volt olyan örömteliForrás: AFP/Raveendran

Kamilla a házasságuk napján a takaró alatt rejtőzködött, és szó szerint ki sem tudott kelni az ágyból. Egy komoly betegség döntötte le a lábáról, valamint a mérhetetlen idegesség és rettegés, amit érzett. Tudta, hogy mit fog szólni  a média, és mit mondanak majd az emberek, és szó szerint megbénította őt a félelem. Mindenki attól tartott, hogy Kamilla nem fog elmenni a saját esküvőjére, sürgős beavatkozásra volt szükség. A hercegné barátja, Lucia Santa Cruz sietett Kamilla segítségére, ő volt az, aki annak idején bemutatta őt Károlynak. Az ismerős egy erős húslevessel jelent meg a hercegnő ágyánál, hogy megpróbálkozzon megnyugtatni Kamilla idegeit, valamint javítson egy kicsit a közérzetén. Végül mégis a nővére volt az, aki segíteni tudott, aki kétségbeesésében már azt tervezte, hogy ő ölti magára Kamilla ruháit. Oké, rendben van, ezt megteszem érted. Felveszem a ruháidat" - mondta akkor a testvére, és ez Kamillát is helyrerázta, aki végül a királynő áldását is megkapta - írja a Daily Mail.

Ezért szereti Károly herceg Kamilla hercegnét
Kamilla hercegné sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!