Szétröhögte magát Károly herceg és Kamilla: Videó!

Forrás: AFP -
Károly herceg Kamilla hercegné trollkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak dolgok, amiket még a legfinomabb úriemberek és hölgyek sem tudnak megállni röhögés nélkül: ez most egy ilyen helyzet volt. 

A trónörökös, és a kedvese északra, Iqaluitba utazott, ahol egy különleges előadással köszöntötték a hírességeket az ottaniak. Az inuit eszkimók saját, népi énekléssel üdvözölték Károlyt és Kamillát, akik visszafolytott röhögéssel reagáltak a nem mindennapi vendégelőadásra.

A dolog kétélű, hiszen egy felől nem szép dolog egy másik kultúra szokásait nyilvánosan kihörögni, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor az az igazság, hogy ezt kizárólag akkor lehet nevetés nélkül megállni, ha az ember lenémítva nézi a felvételt. Jó szórakozást!

Ezért szereti Károly herceg Kamilla hercegnét

Kamilla hercegné sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.