Mielőtt még divatba jött volna a csupaszság a férfiak körében is, rengeteg sztár mutatta meg testét a maga valójában. Bizony sokan közülük meglehetősen dús szőrzettel voltak megáldva, és nemcsak a mellkasukon. Íme, azok a hazai és külföldi férfi sztárok, akik finoman szólva sem szőrtelenek!

Tom SellecHa Tom Sellecre gondolunk, először a tökéletesen tömött bajusz jut az eszünkbe, pedig ő nemcsak a szája fölött viselt dús szőrszőnyeget! Bizony a mellkasán is bőven volt mibe kapaszkodni, és nem is szégyellte!

Tom SelleckForrás: AFP

Korda GyörgyKorda Gyuri bácsi már nem igazán mutatkozik félmeztelenül, habár nagyon jól tartja magát. Amikor azonban még minden nő bálványa ő volt, bizony a klipjeiben is előszeretettel mutatta meg felsőtestét, ami távolról sem volt csupasz, sőt!

Korda GyörgyForrás: Youtube

Kulka JánosA színművészről sem éppen a dús szőrzet jut eszünkbe először, pedig ő sem panaszkodhat. Ma már ugyan ez nem látszik, de még a Szomszédok idején bőven volt szőrzete, és nemcsak a haján, de a mellkasán is!

Kulka JánosForrás: Youtube

David HasselhoffA Baywatch elsősorban a lassított felvételen futó nőkről szólt, de nem feledkezhetünk meg a sorozat ikonikus férfi sztárjáról sem, vagyis David Hasselhoffról, aki akkoriban maga volt a két lábon járó tesztoszteron, így róla sem hiányozhatott a szőr. Az ő mellkasán is akadt bőven!

Forrás: AFP

Alec BaldwinAz 59 éves sztár ma már visszafogott, boldog családapa, de fiatalon bizony ő utána is sok nő sikoltozott, pedig nem volt épp szőrtelen. Már-már hihetetlen, hogy mennyire sűrű szőrzettel rendelkezett, elsősorban a mellkasán!

Alec BaldwinForrás: AFP