Azóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. 

Az, hogy Berki Krisztián mivel keresi a pénzét pont akkora rejtély, mint az Így jártam anyátokkalból Barney foglalkozása, vagy éppen Chandleré a Jóbarátokból. Senki nem tudja pontosan, hogy mégis mit tesz a keresetéért, de szerencsénkre a celeb hajlandó volt elárulni, és még nagyobb mázli, hogy praktikáit sem tartja titokban, te is bármikor elsajátíthatod a Berki életművészetet, csak legyen rá pénzed...

Kiderült miből él Berki Krisztián!Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Nekem mindenre megvan a szponzorom. Az egész családom ruházkodására, a kocsikra, de még a húst is kapom valakitől. Minden pénzt, amit keresek, a hobbimra tudom fordítani" - mondta Krisztián, aki tanítja is, hogy lehet valaki olyan, mint ő. Jelenleg embereket coachingolok. Megkeresnek és életmóddal, stílussal, edzéssel kapcsolatban adok nekik javaslatokat. Van egy ember, aki most tart valahol, de ezzel nem elégedett. Akkor segítek neki, és elviszem egy másfajta életbe. Szerencsére nagyon magas az óradíjam. Óránként több mint százezer. Ahhoz, hogy ez érjen is valamit, minimum tíz órára van szükség" - árulta el a celeb a Ripostnak. És itt még nincs vége: sokszor megy haknizni szórakozóhelykere, ahol nem csinál mást, csak megjelenik. "Az ügynököm szerint a Berki életérzést akarják az emberek. Akarnak látni, akarnak hallani, megfogni, találkozni velem. Nem adok elő semmit, aláírásokat osztok vagy beállok a pultba sört csapolni. Nekem is jó, mert kapok érte százötvenezret, sofőrrel megyek a szórakozóhelyekre, meg nekik is, mert láthatnak" - tette hozzá még Berki... Mindent értünk.