Az Irigy Hónaljmirigy több tagja és a Romantic együttes is érintett a mulatósbotrányban. Azt állítják ugyanis, hogy egy másik kollégájuk, Maroshegyi Alfréd, vagyis Frédy becsapta őket. Frédy viszont perre vinné az ügyet.

Mulatósbotrány van kialakulóban, Maroshegyi Alfréd, vagyis Frédy ellen hoztak fel vádakat az Irigy Hónaljmirigy és a Romatic tagjai. Azt állítják, hogy Frédy becsapta őket. Nemrég Sipos Peti osztotta meg a történetét. Ez egy szélhámos tróger.  Amikor autókkal foglalkozott, tőlünk bevett egy kocsit, amit sosem fizetett ki. Sőt énekel is, ezzel okozza a legnagyobb károkat" - írta a mirigyes. Egy másik tag, Varga Győző is erről nyilatkozott.

Az Irigy Hónaljmirigy több tagja is érintett a botránybanForrás: redlemon

"Frédynek régen volt egy autókkal foglalkozó cége. Sok éve beadtam bizományba az autómat, ami abban az időben is több mint egymilliót ért, de a cégét elkaszálták a tartozások miatt, a kocsikat pedig odaadta a banknak a tartozás fejében. Fél évig nekem kellett harcolnom azért, hogy visszakapjam az autómat, Frédy pedig tulajdonképpen eltűnt,  semmiben nem segített" - mondta a Blikknek Varga Győző. Frédy azt nyilatkozta, ő kárpótolta az énekest egy másik autóval, ám Győző ezt tagadja.

A Romantic tagjai nem voltak ilyen boldogok...Forrás: Gáspár Győző / Facebook

A Romantic tagjai is azt állítják, hogy pórul jártak Maroshegyi Alfréddel egy szlovákiai tévéfelvétellel egybekötött fellépés miatt. "Amikor megérkeztünk, nem várt minket senki, és Frédyt sem értük el telefonon. Azt mondták, fogta a bevételt, és elment. Másfél órát vártunk,  majd bocsánatot kértünk a rajongóktól, és hazajöttünk, mivel láttuk, nem jutunk a pénzünkhöz" - mondta a Romantic egyik tagja, Kunovics Katinka. Hozzátette, azóta sem láttak semmit a szerződésben rögzített 250 ezer forintos tiszteletdíjukból. Frédy szerint azonban kaptak pénzt. "Nem mentem oda hozzájuk, mert nem vagyok hajlandó Győzivel egy asztalhoz ülni. Többször átvert már. 

FrédyForrás: fredyprodukcio.hu

 

Nem írtunk semmilyen szerződést, de szavuk sem lehet, kaptak 50 ezer forint benzinpénzt.  Örülhettek a tévés lehetőségnek, mert alig van koncertjük, ha jól tudom"  - állította a zenész a lapnak, aki elhatározta, hogy jogi útra tereli az ügyet, amiért a közösségi oldalakon vádolják őt a mirigyesek és a Romantic tagjai. Úgy döntöttem, hogy jogi útra terelem ezt a történetet,  és már az ügyvédemnél vannak Sipos Peti, Győzike és Völgyi Zsuzsa Facebook-posztjai" - mondta Frédy.