Klapka György örökségét sikerült elosztaniuk, és az Aranyember akarata ellenére senki nem maradt ki. Az ifj. Klapka György is részesült a vagyonból, de kisebb balszerencsét hozott neki az egyik örökölt autója: egyből lekapcsolták a rendőrök.

Klapka György hagyatékát sikerült elosztaniuk az örökösöknek, mindenki elégedetten távozott. Megkapták azt, amit akartak, még a végrendeletből kitagadott testvéreket sem hagyták ki! Így az ifj. Klapka György is kaphatott az Aranyember felhalmozott vagyonából. 

Klapka György kitagadott fiának balszerencsét hozott az örökségForrás: TV2/Mokka

"Megkaptam a Vámház körúti lakást, egy Mercedes MLC terepjárót és még egy autót. Ezeknek az együttes értéke körülbelül százmillió forint lehet. Örülök, hogy nekem is jutott a vagyonból, hiszen ez egy bónusz nekem, pluszpénz. De akkor sem fakadtam volna sírva, ha nem kapok semmit, hiszen nem voltam jóban az öreggel, és ezek nélkül is volt egy eddigi életem. Van házam és munkám is, ezért a lakásra és a plusz két autóra nincs szükségem, inkább eladom" - mondta a Blikknek Klapka György fia, akinek kisebb baleszerencsét okozott az új jármű. Állítólag nem vagyok a fia, de még a rendőr is felismert, amikor igazoltatott a fater kocsijával. Már korábban is nálam volt a Merci, de nem mentem vele soha, mert német rendszáma van. Most már hivatalosan is az enyém lett, gondoltam, teszek vele egy kört. Rögtön meg is állított a rendőr, azt gondoltam, hogy a rendszám miatt, de a telefonálás volt a gond. Rögtön felismert, kedves volt, de azért megbüntetett tízezer forintra" - árulta el a kitagadott fiú.