Megkezdődött a világ legkeresettebb sztárfocistájának bírósági pere, melyben a vád, adócsalás. Ronaldo meghökkentő információval szolgált védőbeszédében.

Azzal vádolják a hatóságok a milliárdos vagyonnal rendelkező sztárjátékost, hogy 2011 és 2014 között nem fizetett adót, melynek összege 14,7 millió euró, azaz 4,47 milliárd forint.

Uefa Champions League Final Juventus v Real Madrid Cristiano Ronaldo of Real Madrid at National Stadium in Cardiff, Wales on June 3, 2017. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A focista a bíróságon igyekezett megvédeni magát és igen meglepő információt árult el. Kiderült, hogy azért vallja magát ártatlannak, mert ő nem ért a pénzügyi dolgokhoz, sőt a számokhoz sem, ugyanis az általános iskola 6. osztálya után befejezte tanulmányait és később sem folytatta- áll a Marca nevű spanyol sportlapban.

Cristiano Ronaldo végre bevallotta: jön az újabb Ronaldo baba!
Hetek óta azt találgatja a világ, hogy vajon Cristiano Ronaldo barátnője terhes-e. Végre a szupersztár maga árulta el, hogy mi iy az igazság.