Cristiano Ronaldo végre elismerte, hogy a barátnője terhes

Forrás: Instagram/cristiano -
Cristiano Ronaldo apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta azt találgatja a világ, hogy vajon Cristiano Ronaldo barátnője terhes-e. Végre a szupersztár maga árulta el, hogy mi iy az igazság.

Cristiano Ronaldo már három gyermek büszke édesapja, újszülött ikreit alig néhány hete mutatta be a nagy nyilvánosságnak. A sztárapuka nagyon családcentrikus, ám eddig édesanyát nem nagyon akart a gyermekei mellé. Egyedülálló apukaként nevelte kisfiát, de most úgy tűnik, hogy talált egy olyan nőt, akivel érdemes családot alapítani, illetve bővíteni.

Cristiano Ronaldo beismerte, hogy barátnője, Georgina Rodriguez terhes! Forrás: Instagram/cristiano

Hetek óta azt pletykálják ugyanis, hogy a legújabb barátnőjő terhes. A róluk készült lesiftókon valóban úgy tűnt, hogy gömbölyödik Georgina Rodriguez pocakja, de a pár nem volt hajlandó megszólalni a híresztelésekkel kapcsolatban. Sokan elképzelhetetlennek tartották, hogy éppen most vállalnának közös gyereket, amikor Ronaldo ikrei éppencsak napvilágot láttak, ám úgy tűnik, mégis így lett. Cristiano Ronaldo ugyanis végre elárulta az igazságot. Egy spanyol műsorban kérdezték meg tőle, boldog-e, hogy újra apa lesz, ő pedig egyértleműen válaszolt.

Igen, nagyon!"

mondta a focista

Másik országba költözés esetén ezeket intézd el még itthon!http://www.life.hu/csalad/20170718-masik-orszagba-koltozes-eseten-ezeket-intezd-el-meg-itthon.htmlA külföldre költözés nem csupán érzelmi kihívás, a szociális kapcsolatokon túl számos egyéb – mondhatni száraz – ügyet is el kell intézned. Ebben segítünk most. Sorra vesszük a legfontosabb dolgokat, amelyeket mindenképp meg kell tenned, mielőtt egy másik országban kezdenél új életet. Család--Tartásdíjat és perköltséget is fizethet Mel B! De miből? http://www.life.hu/csalad/20170718-minden-koltseg-mel-b-nyakaba-szakadt.htmlTörténetüket az egész világ ismeri, és azt gondolnánk, nem is kérdéses kinek van igaza. Vagy mégis? Család--Gáspár Bea anyagi helyzetükről vallott: lassan az ételt sem tudják fizetnihttp://www.life.hu/csalad/20170719-gaspar-bea-anyagi-helyzetukrol-vallott.htmlGáspár Bea családja nagyon rossz helyzetben van, mióta a NAV sok mindent lefoglalt tőlük. Győzike felesége bevallotta, hogy a családi pótlékra kell hagyatkozniuk, amit tűkön ülve várnak: lassan ételre sem futja majd. CsaládOrigoEmberek, akik a vadonban vesztették életüket (18+)http://www.life.hu/csalad/20170717-emberek-akik-a-vadonban-vesztettek-eletuket-18.htmlA természet csodás túrákkal, kirándulásokkal kecsegtet, sokan úgy vélik, hogy ismerik, és bátran vágnak neki az ismeretlen, még kitaposásra váró útnak is. Ám, a vadon sokkal kegyetlenebb, mint hinnénk. A következő történetek épp ezt az oldalát szemléltetik; amikor az ember egyszerűen rádöbben, hogy mennyire illékony is a „hatalma". Család--Anyja miatt 20 éve a halott nővérének öltözik a dél-kínai férfi - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170718-anyja-miatt-20-eve-a-halott-noverenek-oltozik-a-del-kinai-ferfi.html20 éve nőként öltözik, pontosabban saját, halott nővérének az 50 év körüli dél-kínai férfi. Mindezt az anyjáért teszi, mert a nővére halála után a nő teljesen összeomlott. CsaládOrigoAz egykori magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamara titokban ment férjhezhttp://www.life.hu/csalad/20170718-cserhati-tamara-titokban-ment-ferjhez.htmlBalin mondta ki a boldogító igent élete párjának Cserháti Tamara, egykori magyar szépségkirálynő. A modell mára már visszavonultabban él, fotózásokat is alig vállal, de titkos esküvőjébe engedett némi bepillantást az 5 hónapos kismama! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.