Sváby András gyermeke anyjával romantikázott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerdai Robbie Williams-koncerten romantikázott Sváby András és párja.

Mozgalmas éve van Sváby András. Januárban kiderült, hogy tíz év szünet után visszatér a képernyőre. Márciusban már az ATV-n láthattuk újra a Heti Napló műsorvezetőjeként. Még ugyanebben a hónapban a magánéletével kapcsolatban is hatalmas meglepetésről számolt be Sváby, amikor megszületett kedvesével közös kisfia, a ma már öt hónapos Milán.

Sváby András Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorvezetőt és kedvesét, Andreát a szerdai Robbie Williams koncerten lehetett látni. A kimenő idejére pedig a nagyszülők vigyáztak Milánra - írja a Bors. Itt készült el egyébként az első közös fotó a párról, amit a Konyhafőnökben is remekelő Sváby a Facebookon is megosztott. "Nem vagyok koncertre járó és nagy rajongó típus, de Robbie-t Andival mindketten szeretjük, így elmentünk. Új számokat nem adott elő, nem csinált semmi különöset, mégis fantasztikus volt."- nyilatkozta a Borsnak Sváby.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.