Keresem a családom Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilunak nem lesz műsora ősztől, hiába a családegyesítő sorozat remek nézettsége.

A Bors tudta meg az RTL-től, hogy bár szerepel a tervek között a Keresem a családom folytatása, nem az őszi szezonban tűzik műsorra.

Nem indul ősszel a Keresem a családom, Lilu dokumentumsorozata Forrás: Facebook/Lilu

"A következő hónapokban a napi saját gyártású műsorokon lesz a hangsúly, mint például a Survivor vagy A Konyhafőnök VIP második évada és a Celeb vagyok, ments ki innen! 2017-es szezonja, így csak nagyon késői időpontban kerülhetne képernyőre a Keresem a családom. Lilu az RTL-család tagja, nem kérdés, hogy számítunk rá a jövőben is. Rengeteget dolgozott és utazott a műsor miatt az utóbbi hónapokban. Összesen 173 napot forgatott, amivel az RTL Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, így lesz ez várhatóan később is" - tájékoztatta a lapot a csatorna.

Hadas Kriszta, a Keresem a családom két producere azt mondta, nem lettek volna kész a műsorral.
"A Keresem a családom nem olyan műsor, ahol készen áll a díszlet, csak le kell forgatni benne a részeket. Minden családegyesítést hosszas, sokszor fél éves kutatómunka előz meg. Idén őszre már nem lettünk volna kész az új évaddal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.