István Dani és Bochkor Gábor humoros akart lenni, de talán túl messzire mentek: Valkó Eszter anyukájából csináltak viccet élő műsorban. 

Bochkor Gábor és István Dani egy fiktív történetbe szőtte bele Valkó Eszter édesanyját: azon viccelődtek, mi lenne, ha elvinnék a 67 éves nőt egy randevúra. Elég részletesen mesélte el István Dani, hogy elképzelései szerint hogyan alakulna az este, mindezt a rádió élő műsorában.

Bochkor Gábor és István Dani szerencsétlen történetet adtak elő Valkó Eszter anyukájárólForrás: Music FM / Facebook

"Angoltanár, ezért felkeresném, hogy szeretnék tőle privát órákat venni" - kezdte az elképzelt történetet Dani, aki elsorolta, mit tenne az asszonnyal: felhozná az autóján, olasz éttermebe vinné, ahol megpróbálná leitatni. A történetből persze Bochkor is kivette a részét. Második óra után te a kocsiban meg akarod dönteni" - szúrta közbe a műsorvezető. Dani viszont inkább a saját gondolatmenetét folytatta méghozzá azzal, hogy felvinné a nőt a lakására. Először csak rárakom a combjára a kezem, és ha nem tolja el, onnantól tudom, hogy zöld a lámpa. És akkor előbb vagy utóbb elérkezik az, hogy ő ott alszik, és akkor lefekszünk a matracra, és aztán ott meglátjuk. De borzasztó ebbe belegondolni" - mondta Dani, aki persze képet is készítene az asszonyról, méghozzá reggel!

István Dani részletesen adta elő a kitalált történetetForrás: Facebook/István Dani

Az esettel kapcsolatban a Blikk felkereste Valkó Esztert, aki leszögezte, ő nem hallotta a műsort, de mások szóltak neki róla, viszont nem szeretne semmit mondani. István Danit is felkeresték, aki nyilatkozott a témában. Szerintem elég humorosan közelítettük meg a témát. Nem beszéltünk azóta Eszter anyukájával, de ezt a beszélgetést nem is szeretném folytatni. Egy vicces, fiktív történethez kerestünk egy olyan szereplőt, akivel jóban vagyunk, és tudtuk, nem sértődik meg. Eszternek mondtuk is, hogy ez lesz, ő nem bánta. Ha pedig nincs sértődés, akkor megbántás sincs, csak egy ártalmatlan, szórakoztató műsor" - mondta István Dani.