Jancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül nemrégiben Janicsák Veca énekesnőt. A fiatalok három hónapja szakítottak, a külön töltött idő azonban rádöbbentette őket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.

"Veca és Ábel szinte sosem jelentek meg nyilvánosan együtt, nem hencegtek a kapcsolatukkal. Ábel civil, nem akart szerepelni, ráadásul a lányukat, Emmát sem gyakran mutatták meg a kíváncsi szemeknek. Pedig Ábel hozzá lehet szokva a felhajtáshoz és a kamerához, ugyanis a nagypapája nem más, mint Jancsó Miklós filmrendező, a nagymamája pedig Mészáros Márta. Ábel is hasonló pályán indult el, fotós lett, sőt a Temetetlen halott című filmben játszott is" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor, aki további részleteke is elárult az esküvőről. Vecát az édesapja, a Z'Zi Labor frontembere, Janicsák István kisérte az oltárhoz, a ruhát pedig az édesanyjával választotta ki az énekesnő. A tökéletes, csipkés ruhát egy vidéki szalonban találták meg.

Férjhez ment Janicsák VecaForrás: Hot! Magazin

Veca és Ábel öt év után idén májusban jelentették be, hogy különválnak. Közös gyermekük, Emma, 2016 januárjában született. A szakítás nem egy harmadik fél miatt történt. Három hónap után azonban újra egymásra találtak, és rögtön össze is házasodtak.