Bajor Lili elárulta, miért nem volt édesapja mellett a halálakor

Fotó: Life.hu -
Bajor Imre Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre lánya sokáig nem beszélt gyászáról. Most azonban a színésznőnek készülő Lili megtörte a csendet, és elmondta, hogyan élte meg édesapja korai halálát.

"Sokáig mindenkit, magamat is vádoltam azért, hogy meghalt. Ezért szinte senkivel nem beszéltem arról, ami történt, sem arról, hogy mit érzek. Még anyával sem" - mondta el a Storynak Bajor Lili és azt is elárulta, miért nem volt haldokló édesapja mellett.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Amikor apa meghalt, én épp külföldön nyaraltam. Sokáig ostoroztam magam, miért mentem el, hisz tudtam, hogy súlyos beteg. (...) Elhessegettem magamtól a gondolatot, hogy esetleg meghalhat, úgy éreztem, ő olyan kedves, jószívű, őszinte lelkű ember, akire a világnak szüksége van, tehát nem halhat meg. Itt kell maradnia. Ráadásul az utolsó időben volt két hét, amikor nagyon jól volt, és azt gondoltam, ez már örökre így marad" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.