30 fokkal kezdődik a jövő hét

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Candy Welz -
kánikula időjárás változékony idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki hiányolta a kánikulát, a harminc fokot, annak nem kell aggódnia, ugyanis holnap újból beköszönt a nyárias meleg. 

A jövő hét igen enyhén kezdődik, sőt, akár még a nyárihoz hasonló harminc fok körüli hőmérskéletet is elérhetjük. Többször is megnövekedhet a fátyol- és gomolyfelhőzet, de csapadékra csak elvétve kell számítani.

Meleg hétfővel indul a jövő hét, de utána ősziesre hül az idő
Képünk illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Candy Welz

Keddre azonban már megvastagszik a felhőzet, több felé záporok és zivatarok alakulhatnak ki, helyenként jelentős esőzés is várható. Az ÉNy-i szél megerősödik, több helyen viharossá is válhat, ezzel pedig egy hidegfront érkezik hazánk térségébe, 14 és 23 fok közötti hőmérséklettel.

A hét további részében csökken a csapadék, de a felhős időjárás továbbra is valószínű. 23 fok körüli hőmérséklettel számolhatunk. Igazi kellemes, őszies időjárás - írta meg a Köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.