Rubint Réka kezét gyönyörű helyen kérte meg annak idején Norbi, de fogalmazhatott volna pontosabban is, ugyanis szerelme hazaérkezésükig nem tudta, hogy ez egy lánykérés volt.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban nemcsak fényűzést láthatunk, személyes, eddig soha nem hallott történetekbe is beavatnak bennünket a feleségek. Rubint Réka például eljegyzésének történetét osztotta meg a többi feleségek, amiről tulajdonképpen azt sem tudta, hogy az egy tényleges lánykérés.

Rubint Réka nem tudta, hogy Norbi megkérte a kezétForrás: Instagram/Rubint Réka

„Képzeljétek el, hogy nekem Mexikóban volt, én akkor még nem jártam ilyen messzi távolban. És első este a szálloda bárjában egy koktél kíséretében megkérdezte tőlem, hogy elkísérném-e őt egy életen át. Akkor tudatosult ez az egész bennem, amikor hazajöttünk, és az egyik bulvárlap címlapján ott volt, hogy Norbi eljegyezte Rékát. Anyukám hívott, hogy ez igaz-e, én meg ránéztem Norbira, hogy az az volt?" – mesélte Réka.

Smaltig Dalma elmondta, milyen az ő luxusélete
A Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplője, Smaltig Dalma pontosan tudja, ha képernyőre kerül, kap hideget, meleget. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!