Kollányi Zsuzsi a párkapcsolatáról vallott: nem prűdek

meztelen prűd Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsit mostanában sokat láthatják a nézők a Sztárban sztár című műsorban különböző jelmezekben, de náluk otthon annyira nem divat ez az öltözködés. Inkább az ádámkosztümöt választják. 

Kollányi Zsuzsit mostanában a Sztárban sztár színpadán láthatják a nézők, hétről hétre valaki más bőrébe bújik, és egyelőre nagyon jól teljesít. A műsorban a felismerhetetlenségig maszkírozzák el a versenyzőket, ami Zsuzsinak igazán újdonság, hiszen ő otthon ruhát sem nagyon hord, nemhogy jelmezt.

Kollányi Zsuzsi intim dolgokról nyilatkozott Forrás: FEM3

A műsor reklámszünetében mesélt erről Zsuzsi, elárulta, gyakran előfordul, hogy meztelenül járkál otthon. Később a FEM3 reggeli műsorában is faggatták erről az intim titokról az énekesnőt, ott is megerősítette, hogy bizony sokszor szoktak pucérkodni. "Én ezt vállalom egyébként, nem vagyunk egy prűd család" - mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.