Szex és New York 3 Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian vártuk, hogy végre elkezdődjön az ikonikus sorozat mozifilm változatának újabb forgatása, ám a közelmúltban kiderült: egyáltalán nem lesz harmadik rész. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, az első tervek szerint még idén el akarták kezdeni a Szex és New York harmadik részének forgatását. A sorozatból készült mozifilm második részét 6 évvel ezelőtt mutatták be, így a rajongók már érthetően türelmetlenül várták a fejleményeket.

Most azonban kiderült, hogy egyáltalán nem lesz harmadik rész. A Samanthát alakító Kim Cattrall ugyanis olyan feltételeket szabott a Warner Bros-nak, amit a cég képtelen teljesíteni. A vállalat pedig nem volt hajlandó belemenni abba, hogy a négy főhősből csak három szerepeljen a következő filmben.

Kim Cattrall miatt nem lesz Szex és New York 3 Forrás: AFP/Cindy Ord

Éppen ezért nem volt más választás, le kellett fújni a terveket, ugyanis a szőke sztár hajthatatlan. Valószínűleg ezután nem lesz a rajongók kedvence, hiszen neki köszönhetően lett a világ megfosztva egy újabb Szex és New York élménytől - írta meg a DailyMail.

10 dolog, amit te sem tudtál a Szex és New Yorkról

Az 1998-ban indult sorozat sokak kedvence lett az évek során. Ugyan már 2004 óta nem forgatnak új részeket, mégis sikerült olyan infókat gyűjteni a filmről, amiket mi sem tudtunk. Te igen? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.