Mindannyian vártuk, hogy végre elkezdődjön az ikonikus sorozat mozifilm változatának újabb forgatása, ám a közelmúltban kiderült: egyáltalán nem lesz harmadik rész. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, az első tervek szerint még idén el akarták kezdeni a Szex és New York harmadik részének forgatását. A sorozatból készült mozifilm második részét 6 évvel ezelőtt mutatták be, így a rajongók már érthetően türelmetlenül várták a fejleményeket. 

Most azonban kiderült, hogy egyáltalán nem lesz harmadik rész. A Samanthát alakító Kim Cattrall ugyanis olyan feltételeket szabott a Warner Bros-nak, amit a cég képtelen teljesíteni. A vállalat pedig nem volt hajlandó belemenni abba, hogy a négy főhősből csak három szerepeljen a következő filmben. 

Kim Cattrall miatt nem lesz Szex és New York 3Forrás: AFP/Cindy Ord

Éppen ezért nem volt más választás, le kellett fújni a terveket, ugyanis a szőke sztár hajthatatlan. Valószínűleg ezután nem lesz a rajongók kedvence, hiszen neki köszönhetően lett a világ megfosztva egy újabb Szex és New York élménytől - írta meg a DailyMail

10 dolog, amit te sem tudtál a Szex és New Yorkról
Az 1998-ban indult sorozat sokak kedvence lett az évek során. Ugyan már 2004 óta nem forgatnak új részeket, mégis sikerült olyan infókat gyűjteni a filmről, amiket mi sem tudtunk. Te igen? Olvass tovább itt...