82 éves korában, tévénézés közben érte a halál a népszerű táncdalénekest, Aradszky Lászlót. Felesége mesélt az utolsó percekről.

Nem tudott lassítani a népszerű sztár, a halála előtti napon is fellépése volt. Felesége hiába kérte, hogy kicsit vegyen vissza a tempóból, az énekes ezt nem tudta megtenni. 

Aradszky László özvegye az utolsó órákról meséltForrás: MTI/Zih Zsolt

"Le kell mondanunk mindent.Majd valaki megteszi, én most képtelen vagyok erre. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy itthagyott!. Nem volt semmi jele annak, hogy el akarna menni. Dolgozott sokat, épp most lett volna három napja, hogy pihenjen. És akkor az első napon elmegy. Tévét néztünk vasárnap este. Külön szobában, mert mást néztünk. Este tíz körül bementem hozzá, hogy hogy tetszik neki a TV2 Sztárban sztár címû műsora, és azt láttam, nagyon furcsa pózban van. A lábai a földön voltak, papucsban, a feje pedig hátrabillenve. Odaléptem hozzá, hogy felébresszem, de láttam, hogy nyitva van a szeme... akkor már elment." - mesélte a Borsnak zokogva az özvegy.

"Laci boldog volt. Az utolsó percig boldog. Örült annak is, hogy nemrég egy hosszú interjú készült vele a Bors Extrában. Büszkén mutatta, hogy ott vagyunk az újságban. Szerette, hogy szerették. Csodálatos élete volt, én tudom, és azt is, hogy szép halált halt, de azért még maradhatott volna velem egy kicsit..."