Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siralmasan néz ki legutóbbi instafotóján Jennifer Garner. A színésznő elképesztően fáradtnak tűnik a felvételen. És ez nem is csoda, Ben Affleck nem sokat segít neki a gyerekek körül és amúgy is gyakran magára hagyja. 

A színésznő nemrég olyan fotót tett fel magáról az Instagramra, amin szinte fel sem lehet ismerni. „Soha nincs nagyobb szükséged a kávéra, mint egy, a gyerekekkel töltött húzós este után" - kommentálta a képet.

Feleségek Luxuskivitelben Köllő Babett férje nem akarta a szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felesegek-luxuskivitelben-kollo-babett-ferje-nem-akarta-a-szereplest-a-realityben.htmlA harmadik epizódjánál jár a Feleségek luxuskivitelben című reality. Az Origó Köllő Babettel ismertségről, gazdagságról, gyereknevelésről és a kritikáról is beszélgetett. A színésznő elárulta, hogy amióta a képernyőn van, több színészi felkérést is kapott, és arról is beszélt, férje nem akarta, hogy vállalja a műsort. TV + Sztárok--Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-pszichiatrian-kezelik-az-x-faktorbol-kiszallt-enekest-nagy-krisztiant.htmlSzerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. TV + SztárokOrigoIlyen a kapcsolat Rubint Réka és a luxusfeleségek közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ilyen-a-kapcsolat-rubint-reka-es-a-luxusfelesegek-kozott-felesegek-luxuskivitelben.htmlRubint Réka a Life.hu-nak adott interjújában nem csupán arról beszélt, hogy 16 év után kibékült Béres Alaxandrával, hanem arról is, miként élte meg a Feleségek luxuskivitelben forgatásait. TV + Sztárok--Gyerekek haltak meg Brazíliában egy leégett óvodábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-gyerekek-haltak-meg-braziliaban-egy-gyujtogatas-miatt-leegett-ovodaban.htmlHét négyéves gyerek és egy óvónő meghalt egy brazíliai óvodában szándékos gyújtogatás miatt kitört tűzvészben - jelentette pénteken a helyi média.TV + SztárokOrigoVerebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKiderült Dundika és Majka boldog kapcsolatának titkahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-dundika-es-majka-boldog-kapcsolatanak-titka.htmlHét éve van együtt Dundika és Majka, de még mindig úgy szeretik egymást, mint a friss szerelmesek. Hajni elárulta, mi a titkuk. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.