Hargitai Bea szerint Csősz Bogi majd ha szül, megbánja kijelentését

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
#Bochkor Csősz Boglárka Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Boglárka nagy port kavart kijelentése a gyerekvállalással kapcsolatban a #Bochkorban is szóba került. Kiváltképp, hogy vendég volt Dombóvári István is, aki már - Kormos Anettel együtt - kifejtette véleményéta színésznőről, vagyis arról, amit mondott. Most Hargitai Bea is megszólalt, de Hajdú Péternek és Sváby Andrásnak is volt mondandója.

Dombit szemmel láthatóan ismét lázba hozta a téma, arról beszélt, hogy manapság, amikor a fiatalok ilyen befolyásolhatóak és realityszereplők a példaképeik, nagy felelősősség egy ismert embernek ilyet kijelenteni. Szerinte Bogi "rossz dolgot reklámozott". A csinos modell, Hargitai Bea is hozzászólt a témához: "Majd ha gyereke lesz, és visszaolvassa ezeket a mondatokat, belátja, hogy semmi értelme nem volt, mert buta.. Ezt azok a nők tudják, akik már szültek" - vélekedik. "Én azóta érzem magam teljes, igazi nőnek" - tette hozzá azzal a kitétellel, a szülés utáni időszaknak tényleg vannak "sötét oldalai". Hajdú Péter szerint pedig Bogi nincs tisztában a szavak jelentésével, és nem azt akarta mondani, amit végül mondott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.