Önkezével vetett véget életének Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője. Senki nem tudja, pontosan miért lett öngyilkos, de az kiderült, hogy nem volt mindig boldog az énekesnő. Egy barátja szerint mindennap sírt.

Berta Claudia 42 évesen úgy döntött, hogy nem akar tovább élni. Halálhírét édesanyja tudatta közösségi oldalán, de az csak napokkal később derült ki, hogy a C'est La Vie énekesnőjének tragikus halálát saját maga okozta. Mindenki mosolygósnak látta őt, de a felszín alatt nem volt minden rendben.

"Sokan irigyelték az életét, járta a világot, Németországban élt, csodálatos helyeken fordult meg, miközben azt csinálhatta, amihez igazán értett és amit mindennél jobban szeretett, énekelt. A mosolygós képei mögött azonban egy rendkívüli érzékenységgel megáldott vagy megvert ember volt, akinek nagyon nehéz volt minden nap még akkor is, ha történetesen az adott pillanatban boldognak érezte magát. Nemegyszer fordult meg a fejében, hogy eldobja az életét. Ő ezer fokon égett, így ezer fokon élte meg a jót és a rosszat is, minden megviselte" - mondta a Borsnak Claudia egy barátja, míg egy másik - akivel egy hajón dolgoztak együtt - a Facebookon osztotta meg azt, amit senki nem tudott az énekesnőről: szomorúan teltek az utolsó napjai. "Megosztottam veled hat hónapot az életemből egy mikroszkopikus kabinban. Láttam, ahogy álmodsz, hogy álmodban mosolyogsz, de főleg sírsz, mindennap. Tehetetlen vagyok és megdöbbent, hogy elmentél, de úgy fogok rád emlékezni, ahogy a boldog perceink teltek: egy gondtalan és mosolygós lány maradsz a szívemben örökre. Nyugodj békében" - írta a barát.