Öngyilkos lett az ismert magyar énekesnő, Berta Claudia

öngyilkos Berta Claudia öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lokál információi szerint önkezével vetett véget életének Berta Claudia, az egykori C'est La Vie énekesnője.

A 42 éves Claudia halálhírét az édesanyja tudatta a Facebookon, szívszorító szavakkal búcsúzott lányától: "Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Egy sugarat hagytál csak, drága emlékedet! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett lányom örök álomra hajtotta fejét."

Akkor azonban még nem lehetett tudni, mi vezetett a tragédiához. A Lokál úgy tudja, az énekesnő öngyilkos lett. Claudia közösségi oldalát elárasztották a kommentek, ezek között pedig akadt néhány olyan, ami arra utal, hogy komoly lelki vívódásai voltak a utóbbi időben. "Csak te tudod, hogy miért! Nyugodj békében!" – írta egy külföldi barát. "Láttam, hogy álmodban mosolyogsz, de főleg sírsz, minden nap! Tehetetlenül és döbbenten állok a történtek előtt!" – írta egy másik ismerős, akivel az énekesnő szoros kapcsolatban állt.

Az énekesnő sosem tudta túltenni magát barátnője, Sebők Anikó 12 évvel ezelőtti halálán. Anikó szintén a C'est La Vie tagja volt. Együtt utaztak egy autóban, amikor oldalról beléjük hajtottak. Úgy tűnt, hogy a két lány sértetlenül megúszta a balesetet, mindketten saját felelősségükre távoztak a korházból. Anikónak azonban belső vérzése volt, és napokkal később tüdőembóliában elhunyt.

Harvey Weinstein, a molesztáló producer továbbra is filmeket akar készítenihttp://www.life.hu/sztarok/20171017-harvey-weinstein-tovabbra-is-filmeket-akar-kesziteni.htmlA molesztálási botránya miatt kirúgták Harvey Weinstein producert saját cégéből, de ő nem adja fel. Ott, vagy máshol, ő filmeket akar csinálni. TV + Sztárok--Ezért nem tudunk semmi konkrétat Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-ez-az-igazsag-schumacher-egeszsegevel-kapcsolatban.htmlA baleset óta teljes hírzárlat van Michael Schumacher körül. De az egykori menedzsere szerint mindenkinek joga van tudni az igazságot. TV + Sztárok--Tömeges felmondás a Buckingham-palotában: II. Erzsébetet otthagyta a teljes konyhai személyzethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-felmondott-a-buckingham-palota-konyhai-szemelyzete.htmlAz egész Buckingham-palotában hatalmas a zűrzavar, ugyanis szinte az összes konyhai dolgozó felmondott: rengeteget dolgoztak plusz fizetség nélkül, és úgy döntöttek, nem éri meg. Nehéz lesz őket pótolni. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsára most már táncolni is lehethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-demcsak-zsuzsara-most-mar-tancolni-is-lehet-erzsebet-brutalvany.htmlAz Erzsébet Brutalvány nevű Youtube csatornán ismét egy kihagyhatatlan remekmű jelent meg.TV + SztárokOrigoNyáry Krisztiánt is molesztálták: az író Facebook-oldalán osztotta meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20171017-nyary-krisztian-irot-is-molesztaltak.htmlAz amerikai filmproducer molesztálási ügye itthon is nagy port kavart: Sárosdi Lilla színésznő ennek hazására állt elő történetével, őt pedig mások is követték. Ezúttal Nyáry Krisztián író osztotta meg Facebook-oldalán, őt hogyan molesztálták fiatalon. TV + Sztárok--A Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones kitálalt: nem lánybanda volt, hanem prostikörhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-pussycat-dolls-egykori-tagja-kitalal-nem-lanybanda-volt-hanem-prostikor.htmlA Pussycat Dolls banda tagjai évekig hihetetlenül sikeresek voltak, azt viszont senki nem sejtette, hogy mi van a csillogás mögött. Az együttes egy korábbi tagja, Kaya Jones viszont elmondta, mi is történt valójában: kihasználták őket, és mindenkivel le kellett feküdniük. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.