Sarka Kata egy különleges fotót mutatott a közösségi oldalán: egy igazi vadmacskával pózolt. 

A napokban mindenki Sarka Katáról beszélt, ugyanis a szexi sztáranyuka ujjára egy csillogó, köves gyűrű került. Az ékszert ráadásul a gyűrűsujján hordja, éppen ezért hamar elindult a találgatás a rajongói között, hogy vajon ennek van-e jelentősége vagy sem?

Most pedig egy újabb fotó látott napvilágot, ami legalább olyan különleges, mint a gyűrűs fotó. Hiszen ezúttal Kata egy tündéri kölyök oroszlánnal pózolt, aki a kora ellenére igen nagynak tűnik.

Mégis olyan aranyosan bújik a sztárhoz, mintha aprócska és gyámoltalan volna. Kata láthatóan teljesen el van olvadva a vadmacskától. 

#perfectmorning #today #lion #cutebaby #love

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 De nem csak Kata, hanem a követői is imádják a cuki oroszlánt: rengetegen kommenteltek a fotó alá, és két óra alatt több, mint 7000 kedvelés érkezett. Nem is csoda, hiszen nem mindennap történik ilyen az emberrel. 

Sarka Kata ápolt volt a szülés után is, jelentette ki Hajdú Péter
Ahogy írtunk is róla, Csősz Bogi kijelentését, miszerint szülés után az ember megszűnik nőnek lenni, a #Bochkor című műsorban is kibeszélték a vendégek. Hargitai Bea cáfolta Bogit, ám azt hozzátette, a szülés után az édesanya valóban nem mindig túl nőies, ilyenkor az anya savanyú tejszagú és büdös. Hajdú Péter ezt kikérte magának Kata nevében is.