Sarka Kata fotó oroszlán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egy különleges fotót mutatott a közösségi oldalán: egy igazi vadmacskával pózolt. 

A napokban mindenki Sarka Katáról beszélt, ugyanis a szexi sztáranyuka ujjára egy csillogó, köves gyűrű került. Az ékszert ráadásul a gyűrűsujján hordja, éppen ezért hamar elindult a találgatás a rajongói között, hogy vajon ennek van-e jelentősége vagy sem?

Most pedig egy újabb fotó látott napvilágot, ami legalább olyan különleges, mint a gyűrűs fotó. Hiszen ezúttal Kata egy tündéri kölyök oroszlánnal pózolt, aki a kora ellenére igen nagynak tűnik.

Mégis olyan aranyosan bújik a sztárhoz, mintha aprócska és gyámoltalan volna. Kata láthatóan teljesen el van olvadva a vadmacskától.

#perfectmorning #today #lion #cutebaby #love

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

De nem csak Kata, hanem a követői is imádják a cuki oroszlánt: rengetegen kommenteltek a fotó alá, és két óra alatt több, mint 7000 kedvelés érkezett. Nem is csoda, hiszen nem mindennap történik ilyen az emberrel.

Sarka Kata ápolt volt a szülés után is, jelentette ki Hajdú Péter

Ahogy írtunk is róla, Csősz Bogi kijelentését, miszerint szülés után az ember megszűnik nőnek lenni, a #Bochkor című műsorban is kibeszélték a vendégek. Hargitai Bea cáfolta Bogit, ám azt hozzátette, a szülés után az édesanya valóban nem mindig túl nőies, ilyenkor az anya savanyú tejszagú és büdös. Hajdú Péter ezt kikérte magának Kata nevében is.

De kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője http://www.life.hu/sztarok/20171019-marton-laszlo-a-vigszinhaz-forendezoje.htmlSárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. TV + Sztárok--Kiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta: Marton László, a Vígszínház főrendezője a zaklató - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kiderult-ki-a-szexualis-zaklato-sarosdi-lilla-bevallotta-video.htmlKiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Daviegh Chase, A kör című film sztárja: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-fest-ma-daviegh-chase-a-kor-cimu-film-szinesznoje.htmlHa horrorfilmről van szó, akkor sokaknak ugrik be elsőre a kislány, aki A kör című filmben játszott. De vajon mi történt vele azóta? TV + Sztárok--Osvárt Andreának is volt élménye a molesztáló producerrel, Harvey Weinsteinnelhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-osvart-andrea-is-talalkozott-a-molesztalo-harvey-weinsteinnel.htmlEgyre több nő számol be arról, milyen rossz tapasztalatai voltak a filmiparban, vagy máshol. Harvey Weinstein molesztálási botránya miatt keresték meg Osvárt Andreát is, aki többször is találkozott élete során a producerrel. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoOszter Sándor tavaitól rettegnek Diósjenő lakói http://www.life.hu/sztarok/20171019-diosjeno-lakoi-rettegnek-oszter-sandor-tavaitol.htmlLassan teljesen elkészül Oszter Sándor tórendszere, a helyiek pedig egyre jobban félnek. TV + SztárokOrigoNem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.