Friss házasként a család az első Kasza Tibi számára, így bármikor feladná karrierjét, ha így érezné helyesnek.

Bombaként robbant a hír, hogy Kasza Tibi és Manker nem januárban kelnek egybe, ahogy azt többször hangoztatták, hanem néhány héttel ezelőtt amerikai útjuk alatt már össze is házasodtak. Tibi a Blikknek adott interjúban hívta először nyilvánosság előtt feleségének Mankert, ami elmondása szerint hatalmas boldogsággal tölti el. 

Kasza Tibi és Darai Andrea, Manker már házasokForrás: Instagram/darai_andrea

Tibi egy óriási online birodalmat üzemeltet, amiért már többször ajánlottak olyan összegeket, amiből élete végéig gondtalanul eléldegélne. Ám mivel egyelőre az énekesnek ez a munka a szenvedéjévé vált, így nem válik meg még tőle. Azt is elárulta azonban, hogy számára a család az első és friss házasokként a következő tervük feleségével már a baba. Így, ha a kicsi és a család úgy kívánná meg, hogy felhagyjon karrierjével, boldogan megtenné.

"A kulcsszó itt a család. Friss házas vagyok, nyilvánvalóan hamarosan gyereket szeretnénk a feleségemmel. És szeretnék egy nyugodt, kiegyensúlyozott apuka lenni, olyan gyerekkorral megajándékozni a gyermekemet, ami sajnos nekem nem adatott meg. Amikor ebben már akadályoz majd a munkám, akkor kiszállok. Számomra a család az első" - mesélte boldogan az énekes.