Zalatnay Cini békülne Kovács Katival

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
béke Zalatnay Cini Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Kovács Kati határozott véleményt formált Ciniről, Zalatnay mégis csak megpróbál békülni.

Zalatnay Cini már több, mint 50 évet töltött el az énekesi pályán, ezért úgy gondolja, itt az ideje, hogy méltón megünnepelje az elmúlt évtizedeket. Nagyszabású koncertet rendez az Erkel Színházban, amit 2018 februárjában láthatnak és hallhatnak a nézők.

Zalatnay Sarolta szívesen békülne Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A 69 éves énekesnő egy rádiós műsorban elmondta, hogy szeretné meghívni néhány zenész társát is a jubileumi eseményre. Cini azt is bevallotta, hogy van benne izgalom és félelem, hiszen olyan embereket is szívesen meghívna, akikkel valaha kapcsolatban volt és együtt élt.

Szeretné elhívni Kovács Katit is, aki állítólag azt mondta, hogy a börtönbüntetése miatt nem akar soha többé egy színpadra állni Cinivel. Zalatnay azonban nagyra tartja Kovács Kati munkásságát, ezért valószínűleg keresni fogja a koncert ügyében.

Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön után

Zalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni.

Szexuális zaklatással vádolják a BBC műsorvezetőjét http://www.life.hu/sztarok/20171105-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-no-a-bbc-musorvezetojet.htmlAz állítások szerint Chris Evans azért zaklatta a meg nem nevezett nőt, mert az illető nem akart ágyba bújni vele. TV + Sztárok--Teljes a döbbenet: újra férjhez megy Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20171105-ujra-ferjhez-megy-angelina-jolie.htmlMost, hogy vége a sárdobálásnak Brad Pittel, úgy néz ki, Angelina készen áll, hogy megint elkötelezze magát. De ki a titokzatos vőlegény? TV + Sztárok--X-Faktor: ezért küldte haza mentoráltját Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-ezert-kuldte-haza-mentoraltjat-puskas-peti.htmlPuskás Peti számára drámai fordulatot vett az X-Faktor adása, hiszen két mentoráltja közt zajlott a párbaj. A két előadás után Lívia elmondta, haza szeretne már menni. De hogy miért őt küldte haza mentora Líviát, az interjúban elmondja.TV + SztárokOrigoX-Faktor: örömmel távozott Abaházi Nagy Lívia, inkább már a babát tervezihttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-orommel-tavozott-abahazi-nagy-livia-inkabb-mar-a-babat-tervezi.htmlAbaházi Nagy Líviának kellett távoznia az X-Faktorból. Az operaénekesnő már két házasságon és két váláson van túl jelenlegi szeremével, viszont most elmondta, esküvő lehet, hogy nem lesz több, de vágyik egy babára. Lívia a kiesése után adott interjút a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Kiss Ramóna egy maszkban fotózta magát, durva felvétel: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-kiss-ramona-egy-maszkban-fotozta-magat-durva-felvetel-foto.htmlKiss Ramóna egyre ügyesebb az X-Faktor műsorvezetésében, ám hogy tökéletes állapotban lépjen színpadra szombat esténként, neki is kel egy kis tuning. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde bikinire vetkőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-kiszel-tunde-bikinire-vetkozott-foto.htmlKiszel Tünde aztán tudja, mitől döglik a légy... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.