Érdekes beszélgetés zajlott le a Feleségek Luxskivitelben legfrissebb epzódjában Babett és Rita között, amit ma este láthatnak majd a nézők a VIASAT3 műsorán, 21:00 órakor.

Rita és Babett a medence partján üldögélve tárgyalta ki Csősz Bogit. Rita szerint a fiatal üzletasszony valójában nincs is együtt dúsgazdag török férjével.

"Miért, szerinted együtt vannak? Nem is értem a Burakot, hogy miért. Tehát hogy elviszi vagy elkséri mit tudom én rendezvényekre, gondolom tud bszélni, meg tud jelenni, de szerintem nincsek együtt" - mondta Rita, aki azt is hozzátette, hogy Bogi és Burak is nagyon keveset tartózkodik otthon, ő pedig nem tudja elképzelni, hogy egy jó házasságban működik az, hogy ennyit vannak külön.

Csősz Bogi és férje, BurakForrás: Instagram

A Blikk megkereste Csősz Bogit is, aki mindent megmagyarázott:
"Rosszindulatból gyakran mondanak ilyeneket. Előfordul valóban, hogy hosszú ideig nem találkozunk, esetleg külön hálószobában alszunk, hiszen van, hogy hajnalban érünk haza vagy hajnalban indulunk útnak. Vállaltuk, ilyen az életvitelünk. Ennek ellenére boldogok vagyunk, az életmódunkból fakadóan másképp éljük meg a hétköznapokat, mint a többi ember, de nekünk ez a természetes. Rengeteg dolgot megéltünk a házasságunk előtt, nem vagyunk féltékenyek és nem sajátítjuk ki a másikat. Ha pedig együtt vagyunk, az csak rólunk szól, egymásra koncentrálunk."