Kitálalt Matthew Perry pornós exe: kemény dolgokat állít

Forrás: Northfoto -
pornószínésznő Maddy O'Reilly gyógyszerfüggő Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Maddy O'Reilly pornószínésznő, Matthew Perry egykori kedvese durva dolgokat állít a színészről: kitáltalt függőségéről.

Maddy azt állítja, hogy Perry súlyos gyógyszerfüggő volt, sokszor neki könyörgött a szerekért. Zaklatta is a pornóst a színész: az Instagramon megszámolhatatlan üznetet küldött neki, hogy szerezzen neki tablettákat, fájdalomcsillapítókat, vagy ha ő nem tud, akkor keressen valakit, aki be tudja szerezni azokat a szereket, amik kellenek neki. A pénz sem számított a színésznek, azt mondta, bármennyit hajlandó kifizetni gyógyszerekért - írta a DailyMail.

Matthew Perry súlyos gyógyszerfüggő volt Forrás: Northfoto
Ő az év legszexibb férfija - Szerinted is?http://www.life.hu/sztarok/20171115-o-lett-az-ev-legszexibb-ferfija.htmlA People magazin minden évben megnevezi az év legszexibb férfiját. Idén igen meglepő döntés született, a megtisztelő címet ugyanis Blake Shelton énekes kapta. TV + SztárokThinkstockElképesztően meghízott Christian Bale, alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-elkepesztoen-meghizott-christian-bale-alig-lehet-raismerni.htmlMegdöbbentő fotó látott napvilágot Christain Bale-ről: a 43 éves színész alaposan meghízott és a fejét is kopaszra nyíratta. Tette mindezt következő filmszerepe miatt. TV + Sztárok--Újabb elképesztő vád Kerényi Miklós Gábor ellen: még egy áldozat jelentkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-ujabb-elkepeszto-vad-kerenyi-miklos-gabor-ellen-meg-egy-aldozat-jelentkezett.htmlKerényi Miklós Gábor újabb áldozata jelentkezett, aki Vujity Tvrtkónak részletesen elmesélte, hogyan zaklatta őt az egykori rendező. TV + Sztárok--Vastag Tamás imádott nő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-vastag-tamas-imadott-no-lenni.htmlMiközben Vastag Tomiékhoz hamarosan megérkezik a második baba, az énekes újra szerepet kapott a TV2-nél: a Sztárban Sztár legújabb szériájában bizonyíthat. Egyszer már eljutott a fináléig, most egy gyerekénekessel az oldalán fog küzdeni. TV + SztárokOrigoKocsis Tibi: "Nem mondom rá, hogy cuki, mert nem szereti"http://www.life.hu/sztarok/20171115-kocsis-tibi-sztarban-sztar-1-kicsi-interju.htmlKocsis Tibor egyszer már a Sztárban Sztár második helyéig menetelt, most újra lehetőséget kapott, hogy egy kislány oldalán bizonyítsa a Sztárban sztár + 1 kicsiben, ő a legjobb átváltozóművész. Az énekes arról mesélt a Life.hu-nak, mivel tölötte a nyarat és arról is, milyen Lara, akivel a TV2 képernyőjén láthatjuk majd.TV + Sztárok--Gáspár Győző: "Háborút fogok indítani"http://www.life.hu/sztarok/20171115-gaspar-gyozo-ingosagait-lefoglalja-a-nav.htmlÓriási adótartozása miatt végrehajtást indított a NAV Gáspár Győző ellen. Mivel a háza lányának, Evelinnek a nevén van, nagy értékű bútorait árverezheztik el december 7-én, egy nyilvános árverés keretében. Győzike Skype-on nyilatkozott a Mokkának.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.