Kerényi Miklós Gábor ATV #Bochkor Schobert Norbert Dombóvári István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A #Bochkor vasárnap esti adásában a műsorvezető és vendégei többek között a budapesti taxisokat vették górcső alá. 

A beszélgetés közben felmerült, hogy drága a szolgáltatás, de Wossala Rozina, Schobert Norbert, Szabó Zsófi és Dombóvári István inkább azt nehezményezték, hogy nehéz ma a fővárosban taxit hívni. A várandós műsorvezető elmesélte, hogy már nem emlékszik, ki volt az az ismert ember, aki egy díjátadóra igyekezett, de az tisztán megmaradt benne, hogy az illető annyi ideig nem kapott kocsit, hogy végül tömegközlekedéssel kellett mennie.

Norbi azonnal lecsapta a magas labdát, és - utalva Kerényi Miklós Gábor és egy diszpécser elhíresült felvételére - beszólt, hogy biztos Kero lehetett az. A poénkodásba Dombi is bekapcsolódott: "Négyötven az alapdíj?!" - mondta és közben fenekelést imitált (ezt 13.30-tól nézheted meg).

Forrás: MTI/Kallos Bea

Nagy a szerelem: összebújós fotó Király Viktorról és barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-nagy-a-szerelem-osszebujos-foto-kiraly-viktorrol-es-baratnojerol.htmlKirály Viktor egy szerelmes, összebújós fotót tett közzé Facebook oldalán, barátnőjével, Anitával Tel-Avivból. TV + Sztárok--Szabó Zsófi megható fotóval búcsúzott el párja családjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-szabo-zsofi-meghato-fotoval-bucsuzott-el-nyiregyhazatol.htmlElköltöztek Szabó Zsófiék Nyíregyházáról, a műsorvezető új otthonuk, Törökbálint felé tartva, az autóból tett közzé megható bejegyzést a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül reklámozza új könyvét Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20171121-anyaszult-meztelenul-reklamozza-uj-oneletrajzi-konyvet-robbie-williams.htmlÉrdekes módon reklámozza most megjelent önéletrajzi könyvét Robbie Williams: friss fotóján a 43 éves énekes anyaszült meztelenre vetkőzve tartja kezében alkotását. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy torolta meg a beszólásokat ittasan a ma már 8 éve józan Karafiáth Orsolyahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-8-eve-jozan-karafiath-orsolya-irono-kadarkai-endre-arckep-musoraban-vallott.htmlKarafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete, a párja is elhagyta. TV + SztárokOrigoKedden este tér vissza a képernyőre Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kedden-este-ter-vissza-a-kepernyore-liptai-claudia-appra-magyar.htmlKedden indul Liptai Claudia vadonatúj show-műsora, az Appra magyar!. A műsorvezető elárulta, hogy ez lesz az első olyan alkalom, amikor egyedül lesz házigazdája élő műsornak. TV + SztárokOrigoBalázs Klári miatt nem vesz részt a Táncdalfesztivál nevű buliban Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-balazs-klari-miatt-nem-vesz-reszt-a-tancdalfesztival-buliban-korda-gyorgy.html2018 január 13-án lesz, és máris az év koncertshow-jaként hirdetik az 50 éves a Táncdalfesztivál elnevezésű bulit, ahol olyan nagy nevek vesznek részt, és adják elő a régi fesztiválok slágereit, mint Zalatnay Sarolta, Koós János, Soltész Rezső stb... A névsorból azonban hiányzik Korda György neve, aki azt is elárulta, hogy mi az oka ennek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.