Ti megszavaztátok, IHNIH Ábel bevállalta!

YouTube komfortzóna IHNIH Ábel hegymászás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
IHNIH Ábel is arra vállalkozott, hogy kilép a Komfortzónájából. Nem kisebb feladatot szavaztatok meg számára, mint azt, hogy hegyet másszon Tatabányán. 

IHNIH Ábel is részt vett a Komfortzóna-kampányban, amelyben most mindenkinek érdemes kilépnie a komfortzónájából! Nézd meg, hogy mire vállalkozott IHNIH!

Ilyen szituációban még tuti nem láttad FollowAnnát!http://komfortzona.uniqa.hu/20171122-followanna-nagy-dobasa.htmlFollowAnna nem kisebb feladatra vállalkozott, mint arra, hogy bekötött szemmel hazataláljon a főváros egyik forgalmas pontjáról. Nézzétek meg, hogyan sikerült neki ez a feladat. Aztán regisztrálj, hogy esélyed legyen megnyerni az értékes nyereményeket! KomfortzónaOrigoEzért feszülünk be, ha új munkahelyi kihívás előtt állunkhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171115-igy-teremtenek-rossz-legkort-a-munkahelyi-vezetok.htmlMiért feszülünk be, ha egy új munkahelyi feladattal találkozunk? Milyen hangulatot kell teremtenie egy vezetőnek ahhoz, hogy motiváltnak érezzük magunkat, és bátran kimozduljunk a komfortzónánkból? Komfortzóna--Elhagyják a komfortzónájukat a híres magyar videósokhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171113-igy-meg-nem-lattad-a-hires-magyar-vloggereket.htmlA Komfortzóna kampány első szakaszában híres, hazai vloggerekre szavazhattatok, akiknek az eredménytől függően, nem akármilyen kalandban kell hamarosan részt venniük! Komfortzóna--Eltunyulunk, elkényelmesedünk és közben elfelejtünk teremtenihttp://komfortzona.uniqa.hu/20171103-komfortzona-es-parkapcsolat-ezek-a-buktatok.htmlEgy párkapcsolatban kilépni a komfortzónából, annyit jelent, mint feladni az énünk egy részét? Mennyire lehet sikeres a párkeresésben az, aki képtelen kilépni a megszokott keretekből? És mégis miért kényelmesedünk bele a szerelmi életünkbe? Komfortzóna--Adrenalinfröccs: ennyire nyitottak az újra a magyarok - videóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171106-gordeszka-utazas-es-fantazia-magyarokat-kerdeztunk-a-komfortzonarol.htmlA félelmek legyőzése, extrém sportok, vagy akár kimenni a tömegbe és elhagyni a saját lakásunkat. Mindenkinek mást jelent a komfortzóna elhagyása. Az utca emberét kérdeztük erről. Meglepő válaszokat kaptunk. KomfortzónaOrigoMost megéri kilépni a komfortzónából!http://komfortzona.uniqa.hu/20171021-lepj-ki-a-komfortzonabol.htmlLégy részese a Komfortzóna programnak! Lépj ki te is, vagy szavazz azokra, akik elég bátrak változtatni! Nézd meg, hogyan... Komfortzóna--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.