Shane Tusup vehemens természetét már mindenki ismerheti, hiszen Hosszú Katinkának is ordibálva szokott szurkolni, de ezúttal nem ösztönzés közben kiabált. A Halászlé Kupán egy edzőt sértett meg, aki megírta az esetet Facebook-oldalán.

Hosszú Katinka férjét minden versenyen láthatjuk kiakadni, nagyon vehemensen szurkol feleségének, ami mindenki megszokott. Ezúttal is féktelen természete okozott gondot, csakhogy nem ösztönzés közben kiabált, hanem Hosszú Katinka nevelőedzőjének, Pass Ferencnek. Ő volt a szervezője és rajtbírója a XV. bajai Halászlé Kupának, ahol az eset is történt. Pass Ferenc Facebook-oldalán adott hangot nemtetszésének, mivel pont neki kiabált Shane Tusup a családias versenyen - írja a Bors

Shane Tusup mindig erőteljesen szurkoltFotó: Mudra László - Origo

"(...) Az, ami ma történt, viszont túl megy minden határon.
A versenyünk legutolsó futamában, a vegyes váltóknál öt csapat ugrott medencébe. A rajtjelre 4 csapat elindult, az Iron Aquatics versenyzője valamilyen oknál fogva nem reagált a hangra, és 2-3 másodperc elteltével indult el. A csapat világhírű vezetőedzője ezt követően kivetkőzve önmagából, minden erkölcsi gátat áthágva, ismételten tanúbizonyságot tett magas intelligenciájáról. Mindkét középső ujját a magasba tartva, "thank you..." majd később "fuck you mr Pass" felkiáltásokkal kommentálta végig a futamot. Akik látták döbbenten nézték shane tusup (elnézést kérek Nemecsek Ernőtől) magánszámát.
Sajnálom, hogy ezt többeknek végig kellett nézni. Az Iron csapata továbbra is szívesen látott vendég nálunk, a vezetőedzőjükre ez nem vonatkozik" - írta a többi között Pass Ferenc Facebook-oldalán.