Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer találkoznak kedvenc sztárjukkal és egymásba szeretnek. Ilyen azonban csak a filmekben történhet meg, vagy mégsem? Nem bizony! Íme, néhány szupersztár, akik  rajongójukkal kötötték össze az életüket. Ez azt jelenti, hogy van remény!

John Travolta

John Travolta és Kelly PrestonForrás: AFP/Hubert Boesl

1991 óta házas John Travolta és Kelly Preston, és úgy tűnik, hogy ez így volt elrendelve. Kelly nagy rajongója volt a Grease-nek, így aztán természetesen John Travoltáért is odavolt. Tinédzserként volt is egy spirituális látomása, ami szerint az ő végzete, hogy a Grease sztrájával legyen együtt. Akármilyen furcsának is hangzik, végül is ez így is lett.

Patrick Dempsey

Patrick Dempseywife és Jillian FinkForrás: AFP/Robyn Beck

Patrick Dempsey és Jillian Fink 1999 óta házasok, de nem akármilyen találkozás volt az övék. Jillian fodrászként dolgozott, és csak álmodozott a szupersármos McCsábítóról, mígnem egyszer csak belépett az ajtaján. Ahogy megpillantották egymást, szinte egyből szárba szökött a szerelmük, végül össze is házasodtak.

Anne Hathaway

Anne Hathaway és férje, Adam ShulmanForrás: AFP/Emma Mcintyre

2012-ben mondta ki a boldogító igen Anne Hathaway Adam Shulmannek, aki szintén színész, csak kevéssé ismert. Ez azonban nem akadályozta meg a férfit, hogy közel férkőzzön a csillaghoz, akit eddig csak távolról szeretett. Úgy tűnik, sikerült eltalálnia Anne szívét, hiszen már évek óta boldog házasságban élnek.

Matt Damon

Matt Damon és Luciana BarrosoForrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Több mint 10 évvel ezelőtt, amikor Matt leült egy gyönyörű étteremben Miamiban, fogalma sem volt róla, hogy ott megpecsételődik a sorsa. Ott találkozott ugyanis Luciana Barrosóval, akit később feleségül is vett. A hölgyemény mindig nagy rajongója volt a színésznek, ez a rajongás azóta is tart, csak most már kölcsönös!


Jessica Alba

Jessica Alba és Cash WarrenForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A szépséges színésznő 2008 óta él boldog házasságban azzal a férfival, aki már évekkel azelőtt is rajongott érte. Bátorságát összeszedve a Fantasztikus négyes forgatásán ment oda a színésznőhöz, ugyanis Cash Warren asszisztensként szintén a produkción dolgozott. Próbálkozását siker koronázta, Jessica már a harmadik közös gyermekükkel terhes.