Forró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. 

VV Fanni családja aggódik, ugyanis velük kevés információt osztanak meg a rendőrök a nyomozás állásáról.  A Blikk arról írt, hogy az asszony az előzetesbe helyezett emberről is csak tőlük értesült, mint ahogyan arról is, hogy egy fekete BMW-t is keresnek.

A lap megtudta, Fanni számos fenyegető üzenetet, SMS-t kapott az utóbbi időben, többek között ezért is tűnt el az internetes közösségi oldalakról. "Sok futtató és escortlány írogatott Fanninak, több alkalommal meg is fenyegették őt. Ezért döntött úgy, hogy ne legyen megtalálható a közösségi oldalakon, de aztán SMS-eket küldtek neki vagy felhívták. Ezt elég nehezen viselte" – mesélte Fanni ismerőse, aki arról is beszélt, hogy fanatikus rajongói is voltak Fanninak. 

"Fanni gyönyörű lány, kedves, közvetlen és azt nyújtotta a kuncsaftnak, amit az akart. Nem meglepő, hogy volt, aki beleszeretett. Arra is gondoltam, lehet, hogy egy ilyen megszállott rabolta el, miután visszautasította őt" - vélekedik. 

Forrás: beszamolok.com

Hogy hol lehet Fanni, még nem tudni, de tegnap ugyanis őrizetbe vettek egy férfit Fanni eltűnése kapcsán. "A nyomozó hatóság gyanúsítottként hallgatott ki és őrizetbe vett egy férfit, akinek a Fővárosi Főügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta. A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően a férfit előzetes letartóztatásba helyezte" - nyilatkozta a lapnak Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. 

"Addig nem nyugszom, amíg Fanni itthon nem lesz. Csinálhatott bármit, történhetett vele bármi, az én testem, a lányom, mindig szeretni fogom. Nagyon várjuk már, hogy tudjunk róla valamit, hogy hazajöjjön.  Van egy orosz hölgy, aki kártyából jósol, még Fannival is jártunk hozzá. Ő nagyon hitt a spirituális világban, amióta eltűnt, én is jártam az orosz hölgynél. Azt mondta, Fanni él és haza fog jönni. Legyen igaza, ezt kívánom!" - reménykedik Fanni édesanyja. 

update: az egyik napilap arról ír, megtalálták a lányt és beszéltek is vele. Fanni édesanyja nem biztos benne, hogy a lánya hangját hallja a felvételen. 

A Blikk értesülései szerint a nyomozók Fanni XIII. kerületi lakásában számos különös dolgot találtak. A lány SIM-kártyákat ragasztott a szekrény hátuljára, a papírjait, pénzét és a titkos kis fekete noteszét - amelyben a kuncsaftok címét és a randik időpontját rögzítette - pedig elásta a kertben. Fanni úgy távozott, hogy imádott kutyáit is felügyelet nélkül hagyta és a világítás is bekapcsolva maradt.