Catherine Zeta-Jones fotó botox Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a rajongói szerint is túl fiatalnak néz ki egyik friss fotóján Catherine Zeta-Jones. Vajon a rossz fényviszonyok miatt vagy pedig a túlzásba vitt botoxkezeléseknek köszönhetően ilyen?

Elképesztően jól néz ki a 48 éves Catherine Zeta-Jones, aki smink nélkül is szívesen mutatja meg az arcát. Irigylésre méltó az alakja és a vonásai is mind a mai napig nagyon fiatalosak. Egy frissebb fotója azonban hatalmas vitát robbantott ki az Instagramon, sokan ugyanis feltételezik, nem természetes módon öregszik, hanem botoxoltat. Utóbbival nem is lenne akkora gond, hiszen ma már rengetegen csinálják, de követői állítják, hogy túlzásba viszi a kezeléseket, sőt az is lehet, hogy egyéb szépészeti beavatkozáson is átesett. Néhány rajongója azonban a védelmére kelt: állítják, csak a rossz fényviszonyok miatt tűnik furcsának az arca.

Quick car selfie #SelfieSaturday

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

Súlyos gluténérzékenysége miatt fogyott 15 kilót az ATV műsorvezetője, Krug Emíliahttp://www.life.hu/sztarok/20171128-glutenerzekenysege-miatt-fogyott-az-atv-musorvezetoje.htmlKrug Emlíia 15 kilótól szabadult meg néhány hét alatt, pedig nem akart fogyni. Elinte örült a súlyvesztésnek, de egyre gyengébb és gyengébb lett, mígnem a lábán is alig bírt megállni. Ekkor ment el kivizsgálásra, ami kiderítette, hogy komoly betegség áll a fogyásának hátterében. TV + SztárokOrigoBüszkén pózol a medence szélén Kapás Bogi és párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-buszken-pozol-a-medence-szelen-kapas-bogi-es-parja-foto.htmlA napokban rendezték az egyetemi és főiskolai úszóbajnokságot, ahol Kapás Boglárka és párja is igyekezett a lehető legtöbb pontot szerezni egyetemének. Sikerült is: a fiatalok remekül teljesítettek a versenyen. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgy szál bugyiban várja szerelmét Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-egy-szal-bugyiban-varja-szerelmet-palvin-barbi-foto.htmlPalvin Barbi egy szál bugyiban fotózta magát, majd a képhez odaírta: „várok rád". Már csak az a kérdés, hogy vajon kire? TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsa: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ordog-nora-sirva-arulta-el-hogy-mi-lesz-a-vlog-sorsa.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál álmukban sem gondolták volna, hogy vlogjuk, a Nánázsia ilyen sikeres lesz. Éppen ezért adta magát a kérdés, hogy folytassák-e a vlogot az ázsiai kalandozásiak bemutatása után. Rendhagyó videóban közölték a döntésüket, Nóra nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigoKatonának álltak a Kowalsky meg a Vega zenekar tagjai: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-katonanak-alltak-a-kowalsky-meg-a-vega-zenekar-tagjai.htmlA Kowalsky meg a Vega zenekar különleges dalt írt: a katonalét viszontagságait és értékeit bemutató szöveghez pedig nem mindennapi videót is forgattak. A klippremierük sem éppen hétköznapi volt, hiszen Táborfalván megelevenítették a Tizenötmillióból egy című számhoz készült klipjüket, miközben a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak beszéltek arról, hogyan készítették el a videót. A Honvédség és a zenekar közötti együttműködés nyomán jöhetett létre a klip, erről nemcsak a zenekar frontembere, hanem a Honvédelmi miniszter is mesélt. A klip forgatása után pedig a zenekar tagjai beléptek a Honvédség tartalékos állományába is. TV + Sztárok--Ördög Nóra meglepő kijelentést tett volt főnökérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ordog-nora-meglepo-kijelentest-tett-volt-fonokerol-kolosi-peterrol.htmlÖrdög Nóra volt Tatár Csilla új műsorának első vendége, a sztáranyukának villámkérdésekre kellett felelnie, a válaszok között pedig voltak igen meglepőek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.