Bár a rendőrség hivatalosan még nem mondta ki, VV Fanni meghalt, az édesanyja megerősítette a sajnálatos érteüléseket. Volt villatársa, a Maciként ismert Zsolt megható videóban búcsúzott el tőle. 

VV Fannit még eltűntként kezeli a rendőrség, de az édesanyja már nem reménykedik. Megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint lánya meghalt. VV Fannit az elmúlt hetekben nagy erőkkel keresték, hiszen hirtelen, mindent hátrahagyva tűnt el a lakásáról, de sajnos már nem fogják élve megtalálni. Egykori villatársa, a VV Maciként ismert Zsolt videóban búcsúzott el Fannitól, a könnyeivel küszködve.

VV Fannitól elbúcsúzott korábbi villatársa

„Nagyon nehéz beszélni, és ez azért készül, hogy valakinek valamit el tudjak juttatni valahová. Biztos mostanra már mindenki olvasta, és mindenki értesült arról, hogy Fanni... Egyszerűen kimondani sem tudom. Szóval, hogy Fanni eltávozott közülünk. Nem tudok szóhoz jutni, inkább üzennék neki: Kicsi lány, ha hallod a mondataimat, gondolataimat odafent, akkor tudd, hogy nagyon sajnálom, hogy ez megtörténhet a mai világban. Nem ezt érdemelted volna" - mondta Maci, aki arra kérte az embereket, hogy ne bántsák Fannit. "Tudom, hogy ő jó ember, és nagyon remélem, hogy odafönt békében lehet, és már nem bántja senki. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez történt, és soha nem fogom elfelejteni azokat az emlékeket, amik összegyűltek nekünk, akár bent a villában, akár kint a valódi életben. Örülök hogy megismerhettelek és egy értékes ember vagy. Vigyázz magadra ott fent!" - tett még hozzá Maci, aki egy közös fotóval is megemlékezett Fanniról.