VV Fannit a gyanú szerint Ifjabb B. László ölhette meg, aki politikai pályája mellett egy vízisport-egyesület szövetségi elnöke is volt. Akik ismerték azt mondták róla, hogy erőszakos ember volt. 

VV Fannit még eltűntként kezeli a rendőrség, de a lány édesanyját már tájékoztatták arról, hogy Fanni meghalt. Egyelőre azonban nem találták meg a holttestet, és senki nem tett beismerő vallomást. Amíg ezek egyike meg nem történik, addig hivatalosan nem mondhatják ki Fanni halálát. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, egy embert előzetes letartóztatásba helyeztek.

VV Fanni feltételezett gyilkosa erőszakos ember voltForrás: RTL

Azt feltételezik, hogy a politikusnak - aki emellett egy vízisport-egyesület elnöke is -, B. Lászlónak van köze Fanni eltűnéséhez és meggyilkolásához, de a férfi egyelőre hallgat. Az ismerősei azonban elmondták, hogy milyen ember is ő az RTL Klub-nak. Ugyan csak kamerán kívül voltak hajlandóak nyilatkozni, de erőszakos és pökhendi embernek írták le a férfit, hozzátették, hogy az egyesületben mindig összeveszett valakival, amikor megérkezett.