Már egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is!

Péter Szabó Szilvia a Best magazinnak árulta el, hogy hogyan is változott meg az élete azután, hogy megszületett pici lánya.

„Olyan érzéseket hozott elő belőlem az anyaság, amikről nem is tudtam, hogy bennem vannak. Kiteljesedtem: én Emma által lettem egy egész. Vele az év minden napja igazi csoda, de persze vannak egészen különleges pillanatok is" - mesélte a lapnak.

Bár tavaly november végén született, ez lesz az első igazi karácsonyuk együtt, akkor ugyanis szinte teljesen átaludta az ünnepeket. Ezúttal igen mozgalmas napok várnak rájuk, hiszen a kislány nagyon aktív baba.

„Amikor először csinál valamit, az mindig nagy esemény, például amikor először felült vagy felállt! Most már totyog, kicsit még persze bizonytalanul. Nap mint nap próbálom egyre több szóra tanítani. Imádja a zenét is, az új lemezem dalait is sokszor hallja, hiszen most egyfolytában azokat éneklem, de mindenre táncol, a kedvence a Despacito. A latin zenére rögtön riszálni kezdi magát" - árulta el a 35 éves énekesnő.