Ilyen gyönyörű húga van Kiss Ramónának - Fotók

testvér család húg Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének, Kiss Ramónának van egy kishúga. Debóra immár 23 éves és gyönyörű.

Jelenleg Dél-Afrikában forgatja a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-t Kiss Ramóna, szerettei viszont már nagyon várják, hogy újra velük lehessen. A csinos műsorvezető már nagyon hiányzik vőlegényének, az őt mindenben támogató Lékai Máté kézilabdázónak, valamint kishúgának is. A 10 évvel fiatalabb Debórával mindig is nagyon jó volt a kapcsolata, mint mondja, mindent tudnak egymásról, olyanok, mint a lelkitársak.

Debóra Instagramra feltöltött fotóiból kiderül, hogy nagyon szeret testvérével szelfizni, akit még az X-Faktorba is elkísért. A férfiak számára azonban rossz hír, hogy a fiatal lány szíve foglalt: Hegyi Barnabás bokszolóval jár.

#sister #love #xfaktor ##xfaktorhu #❤️ #legeslegugyesebb

Debora Kiss (@deboraa_kiss) által megosztott bejegyzés,

Egy 18 éves lányt szeretett Stadler Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-egy-18-eves-pultoslanyt-szeretett-stadler-jozsef.html18 éves lányt szeretett halála előtt Stadler József. Bár az érzései viszonzatlanok maradtak, a vállalkozó így is boldog volt. TV + Sztárok--2017 legszebb fenekei - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-2017-legszebb-fenekei-galeria.html2017 a kerek popsik éve volt, legalábbis ezt érezhettük a celebek töméntelen, magamutogatós fotói láttán. TV + Sztárok--Lezárult a hagyatéki eljárás: ő örökölte Komár László vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lezarult-a-hagyateki-eljaras-o-orokolte-komar-laszlo-vagyonat.htmlImmár 5 éve annak, hogy elhunyt Komár László, a hagyatéki eljárás azonban csak most zárult le. TV + Sztárok--Barátnője szerint Meghan Markle régóta be akart kerülni a királyi családbahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-meghan-markle-regota-be-akart-kerulni-a-kiralyi-csaladba.htmlMíg Meghan Markle azt nyilatkozta, hogy soha nem gondolt arra, hogy egyszer hercegné legyen, addig a barátnője állítja: már régóta kinézte magának Harry-t. TV + Sztárok--Gyermeket vár Czigány Dóra vízilabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-babat-var-czigany-dora-vizilabdazo.htmlBabát vár a 25 esztendős kiváló magyar sportoló, az Európa-bajnok vízilabdázó, Czigány Dóra. TV + Sztárok--Kozsó teljesen kivirult a szerelemtől: "Száz évre tervezünk"http://www.life.hu/sztarok/20171208-kozso-teljesen-kivirult-a-szerelemtol-szaz-evre-tervezunk.htmlLassan egy éve van együtt szerelmével Kozsó, ám párjának kilétét egyelőre nem fedi fel, mint mondja, ez egy nagy titok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.