X-Faktor Puskás Peti Celeb vagyok, ments ki innen! Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőből műsorvezetővé avanzsált Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort, az RTL Klub ugyanis a vártnál hamarabb kezdi el új műsorát, amelyben szintén háziasszonyként számítanak a Barátok közt egykori sztárjára.

Épphogy bemutatkozott műsorvezetőként Kiss Ramóna, pár napja bombaként robbant a hír, hogy máris új műsor háziasszonya lesz: a Celeb vagyok, ments ki innen! című showban láthatjuk hamarosan. A Bors azonban úgy tudja, hogy a dzsungelbe a vártnál hamarabb, még az X-Faktor döntője előtt indulnak el a celebek, így előfordulhat, hogy valakinek be kell ugrania Kiss Ramóna helyére.

Sőt, az új műsor másik házigazdája Puskás Peti lesz, tehát lehetséges, hogy ő sem tud ott lenni a tehetségkutató fináléjéban.

Mi lehet a megoldás? A lap szerint az a legesélyesebb forgatókönyv, hogy az immár mentorált nélkül maradt Puskás Peti hagyja ki az X-Faktort és egy pár napig egyedül vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, Kiss Ramóna pedig később csatlakozik hozzá.

Kiss Ramónát máris új kihívások várják. Forrás: Instagram / Kiss Ramóna
Botrány: melltartó és bugyi nélkül partizott Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-botrany-melltarto-es-bugyi-nelkul-partizott-csosz-bogi.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: Csősz Bogi ronda ruhában, ráadásul melltartó és bugyi nélkül jelent meg a szőke luxusfeleség partiján.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-szomoru-reszletek-a-magyar-aktmodell-amina-malakona-halalarol.htmlHétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.TV + SztárokOrigoCsősz Bogi photoshoppal vékonyítja magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-csosz-bogi-photoshoppal-vekonyitja-magat-video.htmlMinek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak. A luxusfelségek folyamatosan egymást beszélik ki. Ezúttal Bogi volt terítéken.TV + SztárokOrigoDrogtúladagolásban hunyt el Chuck Mosley http://www.life.hu/sztarok/20171114-heroin-tuladagolasban-hunyt-el-chuch-mosley.htmlKiderült, mi okozta Chuck Mosley halálát. TV + Sztárok--Előállt Kerényi Miklós Gábor áldozata: "Közös megegyezésről szó sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20171114-eloallt-kerenyi-miklos-gabor-aldozata-kozos-megegyezesrol-szo-sem-volt.htmlJelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet. TV + Sztárok--Állítják, ez a lány Caitlyn Jenner barátnője: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171114-allitjak-hogy-sophia-hutchins-es-caitlyn-jenner-egy-par.htmlMindenki biztos benne, hogy Caitlyn és Sophia egy pár, de a híresség továbbra is tagadja, hogy komolyabban köze lenne a szőke szépséghez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.