Picasso bőrébe bújt Antonio Banderas: fotó

Forrás: National Geographic/Dusan Martincek -
forgatás Antonio Banderas Pablo Picasso Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antonio Banderas következő filmjében a festőgéniuszt, Picassót fogja alakítani és máris megjelent az első kép arról, hogyan is néz ki a színész korabeli ruhában, régi frizurával.

Antonio Banderas néhány napja egy facebookos videóval tudatta követőivel, hogy Budapesten van: épp az egyik belvárosi karácsonyi vásárban sétálgatott. Azóta kiderült, hogy a színész azért érkezett hazánkba hogy a National Geographic Géniusz című sorozatának második évadát forgassa.

Szerencsére nem kellett sokáig várni arra, hogy meglássuk, hogyan is fest az 57 éves színész Pablo Picasso bőrébe bújva. Máris itt vannak az első felvételek!

Antonio Banderas picassóként Forrás: National Geographic/Dusan Martincek

Antonio Banderas a forgatások miatt van Budapesten Forrás: National Geographic/Dusan Martincek
Sikeres blogger lett az alkoholistábólhttp://www.life.hu/drlife/20171211-sikertortenet-sikeres-blogger-lett-az-alkoholistabol.htmlIgazi sikertörténet az ausztrál John DeCaux élete: egykor alkoholista volt, ma pedig elismert blogger. Dr. LifeOrigoFehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Koltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoBörtönt kapott a pap, aki megölt és megerőszakolt egy szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20171211-bortont-kapott-a-pap-aki-megolt-es-megeroszakolt-egy-szepsegkiralynot.htmlMegvert, megfojtott és megerőszakolt egy 25 éves nőt, most életfogytiglant kapott egy amerikai 85 éves pap. News--Agyhártyadaganattal operálták Kate Walsht, ma már újra egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20171211-agyhartyadaganattal-operaltak-kate-walsht-ma-mar-ujra-egeszseges.htmlAgyhártyadaganattal operálták, ma újra egészséges és boldog Kate Walsh, a Grace Klinika sztárja. Dr. Life--Ilyen gyönyörű húga van Kiss Ramónának - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-ilyen-gyonyoru-huga-van-kiss-ramonanak-fotok.htmlKevesen tudják, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének, Kiss Ramónának van egy kishúga. Debóra immár 23 éves és gyönyörű. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.