Így búcsúznak zenésztársai a 37 éves korában elhunyt Fábián Julitól

halál Facebook emlékezés Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrendítette Fábián Juli halála. A 37 éves korában elhunyt énekesnőről barátai, zenésztársai is megemlékeznek a közösségi oldalon.

Fábián Juli júliusban közölte rajongóival, hogy daganatos betegséggel küzd és bejelentette, egy időre felfüggeszti karrierjét, hogy 100 százalékig a gyógyulásra koncentrálhasson. Utolsó, októberi bejegyzésében arra kérte követőit, küldjenek neki pozitív energiát. Akkor azt írta, túl van egy komoly mélyrepülésen és jobban érzi magát. Tegnap azonban tragikus hír érkezett: a gyönyörű énekesnő elvesztette a harcot a rákkal szemben.

Fábián Juli elvesztése az egész országot megrázta. Zenésztársai megható bejegyzésekkel búcsúznak barátjuktól, példaképüktől. Valaki egy közös fotóval, míg más egy személyes üzenettel fejezi ki fájdalmát.

31 éves korában elhunyt Yuri Luv pornószínésznő (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171217-31-eves-koraban-elhunyt-yuri-luv-pornoszineszno-ongyilkos-lett.htmlA Yurizan Beltran néven született nő élettelen testét a lakásában fedezték fel, valószínűleg öngyilkos lett. TV + SztárokOrigoÍgy fohászkodik a szűzanyához Pumped Gabo: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171215-pumped-gabo-fohaszkodott-a-szuzanyahoz.htmlNem mindennapi felvétel került napvilágra Pumped Gabóról. TV + Sztárok--Gyűlölködő Facebook-kommentet írtak Baukó Évának (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171217-gyulolkodo-facebook-kommentet-irtak-bauko-evanak.htmlAmióta Baukó Éva kitálalt Havas Henrikről, illetve arról, hogy a tanár úr egykor zaklatta őt, nincs nyugalma. Rengeteg mocskolódó üzenetet kap, a legutóbbi pedig minden határon túlmegy: konkrétan a fiatal nő halálát kívánja annak értelmi szerzője. TV + Sztárok--Megvan az Ázsia Expressz nyertes párosa: Ambrus Attila és Berki Krisztián mindent vittekhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-megvan-az-azsia-expressz-nyertes-parosa-ambrus-attila-es-berki-krisztian.htmlAmbrus Attila és Berki Krisztián a Kulcsár Edina, Szabó Csuti András párost legyőzve nyerte meg az Ázsia Expressz döntőjét.TV + SztárokOrigoMásodik gyermekét várja a Victoria's Secret szupermodellje, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/sztarok/20171216-masodik-gyermeket-varja-a-victorias-secret-szupermodellje-candice-swanepoel.htmlCandice Swanepoel, a világhírű modellje ismét állapotos.TV + SztárokOrigoÚjra szerelmes Király Viktor exe, Nagy Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20171216-ujra-szerelmes-kiraly-viktor-exe-nagy-reka.htmlA Fem3Cafe csinos műsorvezetője nem titkolja tovább kapcsolatát, az Instagramon mutatta meg új szerelmét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.