Zalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni az érdi bevásárlóközponttal, ahol 2016 őszén balesetet szenvedett, de nem sikerült. Cini már bíróságra betenni a lábát, de úgy tűnik, nem lesz más választása.

Korábban négy millió forinotot követelt Zalatnay Sarolta a baleset miatt kiesett jövedelmei pótlásaként, de mivel nem sikerült megegyeznie az angol tulajdonú céggel, ezért már nyolc millió forintot szeretne kapni. Az énekesnőnek eltört hat bordája és víz került a tüdejébe, amikor legurult az érdi pláza egyik lépcsőjén. Cini két hetet töltött kórházban.

"Egy évig szenvedtem a baleset miatt, és még mindig előfordul, hogy légszomjam van és szúr az oldalam. Szerettem volna egy életre elfelejteni azt a szót, hogy bíróság, de nincs más választásom, perre kell mennem. Nem sikerült ugyanis megegyezni a céggel, pedig még a lányom, Niki is próbált segíteni, tárgyalt a cég angliai központjában, de hiába" - mondta Zalatnay a Blikknek.

Mivel Cini sokáig nem tudott fellépést vállalni, sok pénztől esett el, ezt szeretné visszaszerezni. A bevásárlóközpont nem vitatja a baleset tényét, de úgy gondolják, hogy nem felelősek érte.

"Létezik egy kormányrendelet, amely előírja az üzemeltetési feltételeket, például a lépcsők olyan kialakítását, hogy azok ne legyenek balesetveszélyesek. Ez a lépcső azonban az volt, a feltehetően a csúszásmentesítés érdekében használt, de nem körültekintően kiválasztott ragacs miatt, amelybe ügyfelem lába beleragadt és emiatt történt a súlyos baleset" - nyilatkozta Cini ügyvédje, dr. Lichy József.