Súlyos buszbaleset: 11 ember meghalt, 46 megsérült Törökországban

Forrás: Thinkstock -
baleset buszbaleset Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetezett egy török családokat szállító autóbusz szombatra virradóan az északnyugat-törökországi Eskisehir tartományban. Legkevesebb 11 ember meghalt, 46 megsérült.

A busz végcélja Bursa volt, de alapvetően Uludag síparadicsomba vitte az utasokat Ankarából a Dogan hírügynökség értesülése szerint. A busz letért az útról és fáknak ütközött, egyelőre nem tudni milyen okból. Az úttest száraz volt. A két sofőr csak könnyebb sérülést szenvedett. Őrizetbe vették őket.
Törökországban rossz a közutak biztonsága, 2016-ban például 7600-an haltak meg balesetben.

Forrás: Thinkstock

Álomvakáció helyett Venezuela egyik legkeményebb börtönében találta magát Évahttp://www.life.hu/news/20180120-alomvakacio-helyett-venezuela-egyik-legkemenyebb-bortoneben-talalta-magat.htmlMerkovics Éva története akár egy hollywoodi kasszasiker is lehetne. De ez bizony a kőkemény valóság. News--Nincsenek válaszok a veronai tragédiárahttp://www.life.hu/news/20180120-nincsenek-valaszok-a-veronai-tragediara-2017-buszbaleset.htmlMárcius 21-én befejeződik a napra pontosan egy évvel ezelőtt történt veronai busztragédia miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) által indított nyomozás, de az ügyészség még meghosszabbíthatja az eljárást - írta a Magyar Nemzet szombaton az Országos Rendőr-főkapitányságtól (ORFK) kapott információk alapján. News--Eső, havas eső, viharos szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20180117-eso-havas-eso-viharos-szel-varhato-idojaras.htmlÉszaknyugat felől felszakadozik, reggelre csökken a felhőzet, elszórtan fordul elő eső, havas eső, éjszaka hózápor, majd viharos szél várható. News--Véget ér a januári tavasz: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180110-veget-er-a-januari-tavasz-idojaras.htmlAzért hóembert nem fogunk építeni. News--Eső, zápor, zivatar, szél: így alakul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20180117-eso-zapor-zivatar-szel-igy-alakul-az-idojaras.htmlEzen a héten még egészen biztosan marad a januári hideg. News--Szörnyű frontális balesettel indult az újév: busszal ütközött a kocsihttp://www.life.hu/news/20180101-szornyu-frontalis-balesettel-indult-az-ujev-busszal-utkozott-a-kocsi-radon.htmlFrontálisan ütközött egy autóbusz és egy személyautó: egy ember meghalt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.