Állást kínál a Buckingham-palota, bárki jelentkezhet rá

Forrás: ZUMA Press/British Tourist Authority/Pawel Libera -
királyi család Buckingham-palota hirdetés állás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki érez magában kellő ambíciót, hogy a Buckingham-palotában dolgozzon, most itt a lehetőség: II. Erzsébet királynő és családja ugyanis kommunikációs asszisztenst keres.

Kommunikációs asszisztenst keres a Buckingham-palota: a hirdetést az interneten, az egyik közösségi oldalon lehet megtalálni. Szerencsére bárki jelentkezhet rá, nem feltétele a brit állampolgárság. Persze az angolt azért nem árt anyanyelvi szinte beszélni... Forintra átszámolva közel évi 8 milliót lehet vele keresni és a szerződés 12 hónapra fog szólni – számolt be róla a The Sun.

És hogy mit kell pontosan csinálnia annak a szerencsésnek, aki elnyeri a pozíciót? A királyi család fontosabb eseményeiről, például Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjéről beszámolni, vagy éppen kerti partikat, különböző hivatalos eseményeket szervezni - esetenként külföldön is.

Buckingham-palota: itt kellene dolgozni Forrás: ZUMA Press/British Tourist Authority/Pawel Libera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.