Celebek, akik részegen mondták ki a boldogító igent: Mel Gibsontól Pamela Andersonig

esküvő Mel Gibson Carmen Electra Dennis Rodman részeg Britney Spears Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldogító igen nem volt minden sztárnak élete nagy napja, olyan, amilyenre örökké emlékezni fog, sőt, néhány ha tehetné, inkább feledné: főleg azok, akik részegen, Las Vegasban házasodtak. Nekik másnap nemcsak a hasogató fejfájással, de tettükkel is meg kellett bírkózniuk. Britney Spears, Carmen Electra és Mel Gibson is belecsúszott ebbe a hibába. 

Britney Spears

Britney Spears Forrás: AFP

Britney Sears-nek részegnek kellett lennie, amikor hozzáment barátjához, Jason Allen Alexanderhez, ugyanis egyrészt Las Vegasban történt az esküvő, másrészt pedig nem volt valami hosszú életű a házasság. Mindössze 55 órán át voltak férj és feleség.

Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jason Koerner

Biztos, hogy Pamela Anderson sem volt józan, amikor hozzáment Tommy Lee-hez, ugyanis mindössze négy nap ismertség után mondták ki a boldogító igent! Szerencsére az ő történetük nem ért olyan hamar véget: két közös gyermekük is született mielőtt 1998-ban elváltak volna.

Carmen Electra

Carmen Electra Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Az egyetlen magyarázat arra, hogy Camren Electra hozzáment Dennis Rodmanhez az az, hogy a sztár részeg volt. Természetesen ez a frigy is Las Vegasban köttetett, és hamar válás lett a vége. Kilencnapi házasság után váltak el útjaik egymástól, örökre.

Mel Gibson

Mel Gibson Forrás: AFP

Mel Gibsonról úgy tartják, hogy egy időben szinte mindig mindent részegen csinált, miért éppen az esküvője lenne ez alól kivétel? 1980-ban kötött házasságot Robyn Moore-ral, de a részegség ellenére nem volt elhibázott döntés a frigy: 2011-ig együtt maradtak, és hét közös gyermekük született.

Dennis Rodman

Dennis Rodman Forrás: AFP/Getty Images/Ronald Martinez

Nem csak Carmen Electra volt részeg, amikor Dennis Rodmannal házasságot kötött, hanem a vőlegény is. A kosárlabda-játékos viszont legalább nyíltan bevallotta, hogy nem volt a helyzet magaslatána nagy napon. Nem csoda, hogy a házasságuk csupán néhány napig tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.