A boldogító igen nem volt minden sztárnak élete nagy napja, olyan, amilyenre örökké emlékezni fog, sőt, néhány ha tehetné, inkább feledné: főleg azok, akik részegen, Las Vegasban házasodtak. Nekik másnap nemcsak a hasogató fejfájással, de tettükkel is meg kellett bírkózniuk. Britney Spears, Carmen Electra és Mel Gibson is belecsúszott ebbe a hibába. 

Britney Spears  

Britney SpearsForrás: AFP

Britney Sears-nek részegnek kellett lennie, amikor hozzáment barátjához, Jason Allen Alexanderhez, ugyanis egyrészt Las Vegasban történt az esküvő, másrészt pedig nem volt valami hosszú életű a házasság. Mindössze 55 órán át voltak férj és feleség.

Pamela Anderson  

Pamela AndersonForrás: AFP/2017 Getty Images/Jason Koerner

Biztos, hogy Pamela Anderson sem volt józan, amikor hozzáment Tommy Lee-hez, ugyanis mindössze négy nap ismertség után mondták ki a boldogító igent! Szerencsére az ő történetük nem ért olyan hamar véget: két közös gyermekük is született mielőtt 1998-ban elváltak volna.

Carmen Electra  

Carmen ElectraForrás: AFP/Slaven Vlasic

Az egyetlen magyarázat arra, hogy Camren Electra hozzáment Dennis Rodmanhez az az, hogy a sztár részeg volt. Természetesen ez a frigy is Las Vegasban köttetett, és hamar válás lett a vége. Kilencnapi házasság után váltak el útjaik egymástól, örökre.

Mel Gibson  

Mel GibsonForrás: AFP

Mel Gibsonról úgy tartják, hogy egy időben szinte mindig mindent részegen csinált, miért éppen az esküvője lenne ez alól kivétel? 1980-ban kötött házasságot Robyn Moore-ral, de a részegség ellenére nem volt elhibázott döntés a frigy: 2011-ig együtt maradtak, és hét közös gyermekük született.

Dennis Rodman  

Dennis RodmanForrás: AFP/Getty Images/Ronald Martinez

Nem csak Carmen Electra volt részeg, amikor Dennis Rodmannal házasságot kötött, hanem a vőlegény is. A kosárlabda-játékos viszont legalább nyíltan bevallotta, hogy nem volt a helyzet magaslatána nagy napon. Nem csoda, hogy a házasságuk csupán néhány napig tartott.