Cseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenyt

Forrás: MTI -
házassági válság Cseh László Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, a magánéleti válsággal küzdő Hosszú Katinka idén már két olyan versenyt is lemondott, ahol tavaly igen jól szerepelt. Így nem csak az érmektől, de egy nagyobb pénzösszegtől is elesett. Sokan aggódnak, vajon mikor tér vissza az úszónő és hogyan befolyásolja karrierjét a kihagyás, ám most Cseh Laci igyekezett mindenkit megnyugtatni, szerinte ugyanis Katinkának sem árt a pihenés.

Én személy szerint örültem, hogy kihagyta az év eleji viadalokat. Ilyen sorozatterhelés mellett az volt a csoda, hogy eddig bírta. Úgy gondolom, teljesen természetes, hogy egy úszó nem jár éjjel-nappal versenyekre, egyszerűen csak edz és pihen. Nem kell állandóan csúcsra járatni magunkat. Korábban nem volt jellemző, hogy az úszók januárban már versenyeznek. Hosszúnál eddig is hatalmas előrelépés volt, hogy az év vége után rögtön megmérettette magát." – árulta el a Borsnak Cseh Laci.

Cseh Laci nem aggódik Katinka miatt Forrás: MTI
Janza Kata szomorú lenne, ha nem játszhatná többé Sissithttp://www.life.hu/sztarok/20180126-janza-kata-szomoru-lenne-ha-nem-jatszhatna-tobbe-sissit.htmlJanza Kata nagyon szeretné, ha a színház újra leporolná az Elisabeth című darabot és ő játszhatná ismét a főszerepet, ennek azonban több akadálya is lehet. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka reagált a rosszindulatú kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karpati-rebeka-reagalt-a-rosszindulatu-kommentekre-instagram.htmlKárpáti Rebekának a közösségi oldalán szegezték neki a kérdést, hogy miből keresi kenyerét. A gyönyörű modell most válaszolt. TV + Sztárok--16 évvel ezelőtti közös fotót posztolt Rubint Réka és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-16-evvel-ezelotti-kozos-fotot-posztolt-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlEgy 16 évvel ezelőtt készült közös fotóval lepte meg rajongóit Rubint Réka és Schobert Norbi. TV + Sztárok--Elsírta magát Csobot Adél - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elsirta-magat-csobot-adel-video.htmlCsobot Adél elsírta magát, amikor néhány napra el kellett válnia kisfiától, Nátántól. A jelenet Istenes Bence vlogjában látható. TV + Sztárok--Karsai Zita 40 felé közeledve dögösebb, mint valaha - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karsai-zita-40-fele-kozeledve-dogosebb-mint-valaha-fotok.htmlRendszeresen posztol szexi fotókat közösségi oldalára Karsai Zita, aki jelenleg Németországban él. TV + Sztárok--Stohl András melegebb éghajlatra küldte Nagy Ervinthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-stohl-andras-melegebb-eghajlatra-kuldte-nagy-ervint-valotarsak.htmlMelegebb éghajlatra küldi sorozatbeli testvérét, Nagy Ervint Stohl András a Válótársak következő részében. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.