Cseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, a magánéleti válsággal küzdő Hosszú Katinka idén már két olyan versenyt is lemondott, ahol tavaly igen jól szerepelt. Így nem csak az érmektől, de egy nagyobb pénzösszegtől is elesett. Sokan aggódnak, vajon mikor tér vissza az úszónő és hogyan befolyásolja karrierjét a kihagyás, ám most Cseh Laci igyekezett mindenkit megnyugtatni, szerinte ugyanis Katinkának sem árt a pihenés.

Én személy szerint örültem, hogy kihagyta az év eleji viadalokat. Ilyen sorozatterhelés mellett az volt a csoda, hogy eddig bírta. Úgy gondolom, teljesen természetes, hogy egy úszó nem jár éjjel-nappal versenyekre, egyszerűen csak edz és pihen. Nem kell állandóan csúcsra járatni magunkat. Korábban nem volt jellemző, hogy az úszók januárban már versenyeznek. Hosszúnál eddig is hatalmas előrelépés volt, hogy az év vége után rögtön megmérettette magát." – árulta el a Borsnak Cseh Laci.

Cseh Laci nem aggódik Katinka miattForrás: MTI