Básti Juli augusztusban töltötte be 60. életévét, de ma is nagyon fiatalos, akár tíz évet is letagadhatna korából. Karcsú vonalait, hosszú lábait most egy szál neccharisnyában mutatta meg.

Básti Juli32 éve él boldogan férjével, Puskás Tamással. Még a főiskolai évek alatt szerettek egymásba, ám a diploma megszerzése után mégis mással házasodtak össze, a színésznőnek még gyermeke is született. Hamarosan azonban újra egymásra találtak és azóta két fiúval bővült a családjuk. Ma is nagyon boldogok, ügyelnek arra, hogy kapcsolatuk ne laposodjon el.

Mindig, mindennap elölről kell kezdeni, bízni egymásban, szeretni a másik jó és elfogadni a rossz tulajdonságait. Én elfogadom Tamást olyannak, amilyen, és ezzel ő sincs másként. Tolerálni kell a másikat, észrevenni, hogy mikor mire van szüksége. Ha az embernek nagyon fontos a társa, akit évtizedek múltán ugyan már nem lángoló szerelemmel, de igazi, mély szeretettel szeret, akkor nem nehéz az együttélés. Mi nem szoktuk meglepni egymást tárgyakkal – számunkra még ma is az a legszebb ajándék, ha együtt vagyunk." – árulta el a hot! magazinnakBásti Juli, aki 60 évesen is bombaformában van, hosszú lábait egy merész fotón is megmutatta az újság lapjain.

Básti Juli 60 évesen is remekül néz kiForrás: hot! magazin